تربیت اسلامی (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

جز
Hbaghizadeh صفحهٔ تربیت اسلامی (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به تربیت اسلامی (ابهام‌زدایی) منتقل کرد
جز (جایگزینی متن - '[[ ' به '[[')
جز (Hbaghizadeh صفحهٔ تربیت اسلامی (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به تربیت اسلامی (ابهام‌زدایی) منتقل کرد)
 
(۶ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱۷: خط ۱۷:




* [[معالم بناء نظرية التربية الإسلامية]] اثر [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]]، رساله ای است مختصر پیرامون نظریه تربیت و آموزش و پرورش اسلامی که به زبان عربی و در دوران معاصر نوشته شده است.
* [[معالم بناء نظرية التربية الإسلامية]] اثر [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]]، رساله‌ای  است مختصر پیرامون نظریه تربیت و آموزش و پرورش اسلامی که به زبان عربی و در دوران معاصر نوشته شده است.




خط ۳۵: خط ۳۵:




* [[النظريات التربوية في ضوء الإسلام]] اثر [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]]، رساله ای است مختصر پیرامون نظریات تربیتی مختلف و مقایسه آن‌ها با نظریه تربیتی اسلام که به زبان عربی و در دوران معاصر نوشته شده است.
* [[النظريات التربوية في ضوء الإسلام]] اثر [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]]، رساله‌ای  است مختصر پیرامون نظریات تربیتی مختلف و مقایسه آن‌ها با نظریه تربیتی اسلام که به زبان عربی و در دوران معاصر نوشته شده است.




خط ۵۳: خط ۵۳:




* [[التربیة العربیة الإسلامیة: المؤسسات و الممارسات]] اثر [[موسسه آل البیت]]، کتابی است چهارجلدی که حاوی مقالاتی در مووضع تعلیم و تربیت اسلامی است.
* [[التربیة العربیة الإسلامیة: المؤسسات و الممارسات]] اثر [[مؤسسه آل البیت]]، کتابی است چهارجلدی که حاوی مقالاتی در مووضع تعلیم و تربیت اسلامی است.




خط ۸۹: خط ۸۹:




* [[اسلام و تعلیم و تربیت (حجتی)|اسلام و تعلیم و تربیت]] تألیف سید محمدباقر حجتی، اثری است دو بخشی که در آن کوشش شده با بهره‌گیرى از کتاب و سنت مکتوب، گوشه‌‌‌هایى از تعلیم و تربیت اسلامى بازگو شود. نگارنده از دیدگاههاى دانشمندان مسلمان و برخى غربیان نیز سود جسته است تا در نهایت با توجه به آراى نوین تربیتى، به گذشته تعلیم و تربیت اسلامى نظر شده باشد و از این رهگذر، هم معلوم آید که اسلام قرن‌ها پیش از دیگران، رموز و حقایق تربیتى را گوشزد کرده است، و هم روشن شود که پیشینیان ما، کودکان خود را چگونه تربیت مى‌کردند. این آشنایى مى‌تواند ما را در گشودن گره‌هاى تربیتى امروزین یاورى کند.  
* [[اسلام و تعلیم و تربیت (حجتی)|اسلام و تعلیم و تربیت]] تألیف سید محمدباقر حجتی، اثری است دو بخشی که در آن کوشش شده با بهره‌گیرى از کتاب و سنت مکتوب، گوشه‌‌‌هایى از تعلیم و تربیت اسلامى بازگو شود. نگارنده از دیدگاه‌هاى دانشمندان مسلمان و برخى غربیان نیز سود جسته است تا در نهایت با توجه به آراى نوین تربیتى، به گذشته تعلیم و تربیت اسلامى نظر شده باشد و از این رهگذر، هم معلوم آید که اسلام قرن‌ها پیش از دیگران، رموز و حقایق تربیتى را گوشزد کرده است، و هم روشن شود که پیشینیان ما، کودکان خود را چگونه تربیت مى‌کردند. این آشنایى مى‌تواند ما را در گشودن گره‌هاى تربیتى امروزین یاورى کند.  




خط ۱۱۹: خط ۱۱۹:




* [[اسلام و تربیت عقلانى و اجتماعى]] تألیف محمدحسن آموزگار، حاوی بررسى شمارى از هدف‌های تربیتى اسلام .  او از این رهگذر با تکیه بر قرآن کریم، پاره‌اى از هدف‌های تربیتى اسلام را مى‌کاود و به مناسبت سخن، به گوشه‌‌‌هایى از دیدگاه‌هاى تربیتى امام خمینى-قدس سره -دربارۀ هدف‌های تربیتى اشارت مى‌کند.
* [[اسلام و تربیت عقلانى و اجتماعى]] تألیف محمدحسن آموزگار، حاوی بررسى شمارى از هدف‌های تربیتى اسلام.  او از این رهگذر با تکیه بر قرآن کریم، پاره‌اى از هدف‌های تربیتى اسلام را مى‌کاود و به مناسبت سخن، به گوشه‌‌‌هایى از دیدگاه‌هاى تربیتى امام خمینى-قدس‌سره -دربارۀ هدف‌های تربیتى اشارت مى‌کند.




خط ۱۳۷: خط ۱۳۷:




* [[التربیة الإسلامیة و مدرسة حسن البنا]] اثر [[یوسف قرضاوی]] کتابی است به جهت آشنایی عموم مردم با سیاست های اخوان المسلمین نگاشته شده است.
* [[التربیة الإسلامیة و مدرسة حسن البنا]] اثر [[یوسف قرضاوی]] کتابی است به جهت آشنایی عموم مردم با سیاست‌های اخوان المسلمین نگاشته شده است.




خط ۱۵۸: خط ۱۵۸:




* [[التربیة الاسلامیة: تساؤلات حول جدلیة الاسلام و الحداثة]] اثر محمد جواد رضا،  اثری است در زمینه بررسی اندیشه تربیتی اسلام .
* [[التربیة الاسلامیة: تساؤلات حول جدلیة الاسلام و الحداثة]] اثر محمد جواد رضا،  اثری است در زمینه بررسی اندیشه تربیتی اسلام.