آسیبشناسی (ابهامزدایی)
آسیبشناسی عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:
- آسیبشناسی حدیث از آثار حجتالاسلام محمدحسن ربانى (متولد 1343ش) است كه در آن به صورت مستند و تحليلى آسيبهاى سندى و متنى روايات را بررسى كرده و نمونههاى متعددى از آسيبهاى احاديث را در روايات اخلاقى، اعتقادى و فقهى به زبان فارسی توضيح داده است. محمود نظرىپور ویرايش علمى و ادبى کتاب را انجام داده است.
- آسیبشناسی فهم حدیث تألیف سید علی دلبری (متولد 1347ش)، پژوهشی است که به بررسی آسیبهای درونی و بیرونی فهم حدیث، راههای شناسایی آسیب و مباحثی از این دست پرداخته است.
- آسیبشناسی عزتنفس از منظر آموزههای دینی اثر کاظم بیگزاده، در بررسی و تحلیل آسیبشناسی عزتنفس از منظر آموزههای قرآن و روایات اهلبیت(ع).
- آسیبشناسی و روششناسی تفسیر معصومان علیهمالسلام اثرى است به زبان فارسی که توسط آقاى علىاکبر رستمى به نگارش درآمده است.
و در آن جایگاه و نقش روایات تفسیرى معصومان(ع) در تفسیر و آسیبشناسى و روششناسى آن به بحث نهاده شده است.
- آسیبشناسی خانواده و راههای پیشگیری از آن نوشته غلامرضا ویسی است که در آن به یکی از بحثهای پردامنه آسیبهای اجتماعی پرداخته شده است. آسیبشناسی اجتماعی، علتها و عاملهای ایجادکننده آسیبها و آفتهای اجتماعی را مطالعه میکند و کاربرد آن در مطالعه خانواده و خانوادهشناسی به این معنی است که شناخت عواملی که سلامت و استحکام خانواده را از درون و بیرون تهدید کرده و زمینههای اختلاف، درگیری، کینه، خشم و... را فراهم نموده و ازدواج پایدار و موفق را آسیبپذیر میسازد، بررسی میگردد.
- آسیبشناسی تمدن اسلامی مبتنی بر اندیشههای سید حسین نصر نوشته سید علیرضا عالمی در موضوع تمدن اسلامی (نقد و تفسیر) است.
این نوشتار در صدد پاسخگویی به پرسش در خصوص حیات داشتن تمدن اسلامی و آسیبهای است.
- آسيبشناسی حجاب اثر مهدی مهریزی، حاوی پاسخ به 15 شبهه درباره پوشش اسلامی زنان است.
- آسیبشناسی خانواده (ستوده و بهاری) اثر هدایتالله ستوده و سیفالله بهاری، کتابی است با موضوع خانواده و آسیبهای اجتماعی آن.
- آسیبشناسی اجتماعی خانواده و طلاق تألیف محمدحسین فرجاد، مباحث مربوط به خانوده و آسیب های اجتماعی آن را مورد بررسی قرار میدهد.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |