حقوق زن (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - '[[ ' به '[[')
    جز (Hbaghizadeh صفحهٔ حقوق زن (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به حقوق زن (ابهام‌زدایی) منتقل کرد)
     
    (۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱۳: خط ۱۳:




    *[[نظام حقوق زن در اسلام]] '''نظام حقوق زن در اسلام'''، مجموعه 33 مقاله نوشته فقیه و اسلام‌شناس معاصر، [[مطهری، مرتضی|مرتضی مطهری]] (1298-1358ش.)، منتشر شده در مجله زن روز سالهاى 1345- 1346ش. تحت عنوان «زن در حقوق اسلامى» است. به گفته نویسنده، هدف او دفاع از قوانين مدنى ایران است در مواردی که با فقه اسلام انطباق دارد.‏ [مطهری، مرتضی| مطهری]] در این اثر، لایحه 40 ماده‌ای  قاضى فقيد [[ابراهيم مهدوى زنجانى]] در موضوع تعويض قوانين مدنى در مورد حقوق خانوادگى‏ را نقد کرده است.  
    *[[نظام حقوق زن در اسلام]]'''نظام حقوق زن در اسلام'''، مجموعه 33 مقاله نوشته فقیه و اسلام‌شناس معاصر، [[مطهری، مرتضی|مرتضی مطهری]] (1298-1358ش.)، منتشر شده در مجله زن روز سالهاى 1345- 1346ش. تحت عنوان «زن در حقوق اسلامى» است. به گفته نویسنده، هدف او دفاع از قوانين مدنى ایران است در مواردی که با فقه اسلام انطباق دارد.‏ [مطهری، مرتضی| مطهری]] در این اثر، لایحه 40 ماده‌ای  قاضى فقيد [[ابراهيم مهدوى زنجانى]] در موضوع تعويض قوانين مدنى در مورد حقوق خانوادگى‏ را نقد کرده است.  





    نسخهٔ کنونی تا ‏۱ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۰۹

    حقوق زن عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:


    • حقوق زن در کشاکش سنت و تجرد اثر محمد حکیم‌پور، کتابی است که در آن نویسنده کوشیده روایت‌هایی تاریخى، کلامى، فقهى، حقوقى و اجتماعى از کشاکش تأویل‌‌ها یا تنزیل‌‌ها، در حقوق زنان بیان کند و سپس در پناه بررسى انتقادى روایت‌‌هاى مزبور، مبنایى براى بازنگرى در حقوق زنان و تنظیم آن بر دو پایه وحى و واقعیت فراهم سازد.




    • نظام حقوق زن در اسلامنظام حقوق زن در اسلام، مجموعه 33 مقاله نوشته فقیه و اسلام‌شناس معاصر، مرتضی مطهری (1298-1358ش.)، منتشر شده در مجله زن روز سالهاى 1345- 1346ش. تحت عنوان «زن در حقوق اسلامى» است. به گفته نویسنده، هدف او دفاع از قوانين مدنى ایران است در مواردی که با فقه اسلام انطباق دارد.‏ [مطهری، مرتضی| مطهری]] در این اثر، لایحه 40 ماده‌ای قاضى فقيد ابراهيم مهدوى زنجانى در موضوع تعويض قوانين مدنى در مورد حقوق خانوادگى‏ را نقد کرده است.







    • آشنايی با وظايف و حقوق زن اثر ابراهیم امینی جلد پنجم از مجموعه شش جلدی «جوان و باورها»، با هدف تبیین باورها و ارزش‌ها به نسل جوان است که با نثری روان و شیوا نگاشته شده است و استادان و جوانان می‌توانند، از آن به‌عنوان کتابی کمک آموزشی استفاده کنند.