حکمت صدرایی (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (جایگزینی متن - '[[ ' به '[[') |
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (Hbaghizadeh صفحهٔ حکمت صدرایی (ابهام زدایی) را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به حکمت صدرایی (ابهامزدایی) منتقل کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۳۵
حکمت صدرایی ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- نظام حکمت صدرایی اثر عبدالرسول عبودیت، تحقیقی است در تبیین نظام حکمت صدرایی و مسئله تشکیک در وجود.
- حکمت صدرایی به روایت علامه طباطبایی، مبحث عرض: کمیت و کیفیت نوشته متخصص فلسفه اسلامی عبدالرسول عبودیت (متولد اصفهان 1333ش.)، شرحی بر مرحله ششم کتاب نهایة الحکمة علامه سید محمدحسین طباطبایی (درگذشته 1360ش) است.
- خطوط کلی حکمت متعالیه: برگرفته از کتاب درآمدی به نظام حکمت صدرایی اثر عبدالرسول عبودیت، تلخیص کتاب 3 جلدی «درآمدی به نظام حکمت صدرایی»، در 1 جلد است با برخی حذفها و اضافات جهت ارائه متنی درسی برای تدریس در دوره دکتری دانشجویان رشته فلسفه.
- درآمدی به نظام حکمت صدرایی اثر عبدالرسول عبودیت (معاصر) درباره ویژگیهای حکمت متعالیه و روششناسی فلسفه ملاصدرا به زبان فارسی نوشته شده است. این کتاب برای دانشجویان رشته فلسفه بهعنوان کتاب مبنایی در حکمت متعالیه تدوین شده است.
- النظام الفلسفي لمدرسة الحكمة المتعالية تعریب (ترجمه به عربی) کتاب «درآمدی به نظام حکمت صدرایی»، توسط سید علی عباس موسوی است. کتابِ درآمدی به نظام حکمت صدرایی تألیف عبدالرسول عبودیت، درباره ویژگیهای حکمت متعالیه و روششناسی فلسفه ملاصدرا به زبان فارسی نوشته شده است.
- هستی و چیستی در مکتب صدرایی اثر غلامرضا فیاضی، با تحقیق و نگارش حسینعلی شیدانشید، تأملی است نو در اصالت وجود و اعتباریت ماهیت و تفاسیر و ادله و نتایج آن که در آن، شاهد تقریری نو از اصالت وجود هستیم.
- حکمت متعالیه و ملاصدرا اثر محمد خامنهای، عنوان کتابی است یک جلدی به زبان فارسی با موضوع فلسفه اسلامی. در میان مباحث حکمت اسلامی، این اثر به معرفی ملاصدرا و نظریات و آثار وی بهخصوص اسفار اربعه، میپردازد.
- الحكمة المتعالية و الملا صدرا عنوان اثری است یکجلدی به زبان عربی از سید محمد خامنهای (متولد 1314ش) با موضوع حکمت اسلامی بهویژه حکمت صدرایی.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |