مفردات قرآن (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    جز (Hbaghizadeh صفحهٔ مفردات قرآن (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به مفردات قرآن (ابهام‌زدایی) منتقل کرد)
     
    (۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱: خط ۱:
    ''' مفردات قرآن '''، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:
    ''' مفردات قرآن'''، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:


    *[[تفسیر مفردات قرآن ]]، نسخه‌ای کهن از کتابخانه آستان قدس رضوی به تصحیح دکتر [[جوینی، عزیزالله|عزیزالله جوینی]]  حاوی توضیح و تفسیر بسیار مختصر مفردات قرآنی (در حد ترجمه) است.  
    *[[تفسیر مفردات قرآن]]، نسخه‌ای کهن از کتابخانه آستان قدس رضوی به تصحیح دکتر [[جوینی، عزیزالله|عزیزالله جوینی]]  حاوی توضیح و تفسیر بسیار مختصر مفردات قرآنی (در حد ترجمه) است.  




    *[[معجم مفردات الفاظ القرآن ]]، عنوان واژه‌نامه‌ای است یک جلدی به زبان عربی از [[راغب اصفهانی، حسین بن محمد|علامه حسین بن محمد راغب اصفهانی]].  
    *[[معجم مفردات الفاظ القرآن]]، عنوان واژه‌نامه‌ای است یک جلدی به زبان عربی از [[راغب اصفهانی، حسین بن محمد|علامه حسین بن محمد راغب اصفهانی]].  





    نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۲:۲۴

    مفردات قرآن، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:




    • ترجمه و تحقیق مفردات الفاظ قرآن با تفسیر لغوی و ادبی قرآن، اثر دكتر غلام‌رضا خسروى حسینى، ترجمه‌اى روان و گويا از كتاب «مفردات الفاظ القرآن»، راغب اصفهانى است. كتاب، با مقدمه‌اى پرمحتوا و نفيس آغاز مى‌شود كه در آن، مترجم، از تاريخ قرآن، آغاز تفسير قرآن، معانى و تفسير آيات قرآن در قرن اول، دوران تابعين و پايان قرن اول، قرن دوم هجرى، پايان دوره تفسير اسرائيليات و آغاز دوران عقل‌گزينى، سه نكته از استدلال توحيدى روايات از آيات قرآنى، قرن سوم و آغاز عظمت فكرى در معانى قرآن، قرآن و تأسيس علوم، علومى كه در قرآن ريشه دارد، سير تاريخى تفاسير واژه‌هاى قرآنى و علماى آن علم تا عصر راغب و... سخن گفته است.



    • پژوهشی پیرامون مفردات قرآن تألیف علی رازینی (متولد 1332ش)، در راستای بسترسازی مناسب برای فهم مفاهیم واژه‌های قرآن به سبک نوینی تدوین شده و در دسترس علاقه‌مندان به قرآن کریم و قرآن‌پژوهان قرار گرفته است.


    • المفردات القرآنية نوشته علی محمد سلام، پژوهشی نوآورانه با هدف شناساندن واژگان قرآنی با استفاده از روشی جدید و جذاب برای نسل معاصر، به زبان عربی است. نویسنده در این شیوه، آگاهانه در همه صفحات، جدول‌های 3 ستونه ترسیم کرده و به‌ترتیب، واژگان قرآن کریم، معانی و تعریف آن و آیات مرتبط را بر اساس حروف تهجی گرد آورده است.