پرش به محتوا

کلام مسيحی: تفاوت میان نسخه‌ها

۳٬۲۱۴ بایت اضافه‌شده ،  ‏۲۴ سپتامبر ۲۰۲۲
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR22458J1.jpg | عنوان = کلام مسيحی | عنوان‌های دیگر = |...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۵: خط ۲۵:
| پیش از =  
| پیش از =  
}}
}}
لطفا از اینجا شروع به نوشتن کنید.
'''کلام مسیحی''' نوشته توماس میشل(معاصر) کشیش کاتولیک تبعه آمریکا است. <ref> مقدمه مؤلف، ص 18 </ref> او از راهبان فرهیخته ژزوئیت است که سالها میان مسلمانان زیسته است. <ref> سخنی از مترجم، ص 13 </ref> این کتاب در موضوع ادیان( مسیحیت، عقاید مسیحیت) به نگارش درآمده و توسط حسن توفیقی (معاصر) ترجمه شده است.
 
این کتاب که با بیانی ساده و مختصر عقاید مسیحیت را برای آشنایی دانشجویان مسلمان رشته تاریخ ادیان یا مقایسه ادیان  با مسیحیت به رشته تحریر درآمده است. <ref> مقدمه مؤلف ، ص 15- 16</ref> مترجم هدف از ترجمه کتاب را  بالا بردن سطح آگاهی جامعه اسلامی در باب مسیحیت عنوان کرده است. <ref> سخن مترجم ص 13</ref>
 
هرچند نویسند مدعی است نگارش این کتاب به هدف تبلیغ و دفاع از مسیحیت در مقابل اسلام نبوده، با این وجود این ادعا از این روحانی برجسته مسیحی دشوار می‌نماید. <ref> رک: همان، ص 13؛ مقدمه مؤلف ص 15 </ref>
ساختار این کتاب در پهار بخش تنظیم شده است.  <ref> رک: همان، ص 22 </ref> بخش اول به کتاب مقدس اختصاص دارد و در آن به  مطالبی در خصوص وحی و الهام، تورات و انجیل و مسائل پیرامون آنها پرداخته شده است. در بخش دوم کتاب اعتقادات اساسی در دین مسیحیت مورد توجه قرار گرفته و دیدگاه مسیحیان درباره خداوند، عیسی، تثلیث  ذکر شده و به برخی از آداب و رسوم دیانت مسیحی  اشاره شده است. در بخش سوم از جامعه مسیحی و تحول در آن سخن به میان آمده است. نویسنده در این بخش به  کلیسا، تاریخ و دوره‌های مختلف آن و اختلاف‌های پیش آمده و جدایی کلیساها اشاره کرده است. وی در ادامه به اصلاحات دینی مسیحیت در قالب سه فرقه معروف آن پرداخته است. درآمدی بر الهیات، فلسفه و عرفان مطالب بخش چهارم کتاب را تشکیل می‌دهد. نویسنده ضمن مطالبی علم الهیات از نظر مسیحیت و وجوه مختلف آن را ذکر کرده است. وی سپس به فلسفه در مسیحیت پرداخته و تاریخچه مختصری از آشنایی و تاثیرپذیری مسیحیان از مکاتب مختلف فلسفی آن ذکر کرده است. در پایان این بخش موضوع تصوف و عرفان مسیحی مورد توجه قرار گرفته و تاریخچه‌ای از تصوف در این دیانت ذکر شده است.
 
 
 
==پانویس ==
==پانویس ==
<references/>
<references/>
==منابع مقاله==
==منابع مقاله==
# مقدمه و متن
==وابسته‌ها==
==وابسته‌ها==
{{وابسته‌ها}}
{{وابسته‌ها}}
[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:فاقد مقاله]]
[[رده:مقالات شهریور 01 گرنه زاده]]
[[رده:مقالات بازبینی نشده1]]
[[رده:مقالات بازبینی نشده2]]
۶۱٬۱۸۹

ویرایش