تاریخ قرآن (ابهامزدایی)
تاریخ قرآن ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- أضواء البيان في تاريخ القرآن نوشته صابر حسن محمد ابوسليمان به زبان عربی است. مؤلف كه از قرآن پژوهان معاصر اهل سنت و استاد دانشگاه، جامعه ام القرى مكه مىباشد در این کتاب برخى از مسائل مربوط به تاريخ قرآن را برای تدريس در دانشگاه تهيه و به چاپ رسانيده است.
كتاب پيرامون دو بحث: تاريخ قرآن و علوم قرآن نوشته شده است مؤلف در اين كتاب مهمترين مباحث مربوط به تاريخ قرآن و علوم قرآن را به زبان عربى در دو قسمت جداگانه بيان كرده است.
- تاريخ القرآن تألیف ابراهیم الابيارى میباشد.
- لمحات من تاريخ القرآن تألیف محمد على الاشيقر، پيرامون بعضى از مسائل علوم قرآن به رشتۀ تحرير درآمده است.
- تاريخ القرآن تألیف ابوعبدالله زنجانى میباشد. كتاب پيرامون يكى از موضوعات مهم علوم قرآن نوشته شده است.
- تاريخ القرآن (محمدحسین علی صغیر) نوشته محمدحسین علی صغیر، کتابی است در موضوع تاریخ قرآن کریم، که بهصورت تفصیلی و در ابعاد گوناگون به تحلیل تاریخی موضوعاتی چون وحی در قرآن، نزول قرآن، جمعآوری قرآن، قرائات قرآن، شکل قرآن و سلامت قرآن از تحریف، پرداخته است.
- تاريخ القرآن (شاهین) تألیف عبدالصبور شاهین، از جمله آثار معاصر پیرامون تاریخ علوم قرآن است که در آن موضوعات مختلفی چون مسئله حروف هفتگانه [حدیث الأحرف السبعة]، کتابت قرآن، قرائات شاذ و تحدی مورد بررسی قرار گرفته است.
- تاريخ القرآن و غرائب رسمه و حكمه نوشته محمدطاهر کردی (1321-1400ق) به تحقیق احمد عیسی معصراوی، کتابی است که از تعریف قرآن کریم و معارف آن، جمعآوری و کتابت، ضبط و تصحیح، انواع رسمالخطها و سایر مباحث علوم قرآنی بحث میکند.
- تاریخ قرآن (ترجمه سیدی) ترجمه «تاريخ القرآن» عبدالصبور شاهین، از جمله آثار معاصر در موضوع علوم قرآن است که در آن مباحث مختلفی چون شیوه گردآوری و کتابت قرآن و قرائات شاذ مطرح شده است. ترجمه این اثر به قلم سید حسین سیدی و تحقیق آن توسط هادی بزدی ثانی انجام شده است.
- تاریخ قرآن (رامیار) تألیف دكتر محمود راميار، پيرامون تاريخ و نگارش قرآن كريم نوشته شده است.
- تاریخ قرآن (معرفت) اثری از آیتالله محمدهادی معرفت میباشد که پيرامون يكى از موضوعات مهم علوم قرآنى که درباره تاريخ قرآن نوشته شده است.
- درآمدی بر تاریخ قرآن (خرمشاهی) تأليف ريچارد بل و ترجمه بهاءالدين خرمشاهى كتابى است كه پيرامون تاريخ قرآن نوشته شده است.مؤلف كه از مستشرقان مىباشد در اين كتاب ديدگاههاى خود را دربارۀ تاريخ قرآن بيان كرده است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |