قرائت قرآن (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (جایگزینی متن - ' '''،' به ''''،') |
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (Hbaghizadeh صفحهٔ قرائت قرآن (ابهام زدایی) را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به قرائت قرآن (ابهامزدایی) منتقل کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۹ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۲۸
قرائت قرآن، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:
- آموزش قرائت قرآن (1): روانخوانی قرآن کریم و صحت قرائت نماز، اثر علی قاسمی، کتابی است یکجلدی به زبان فارسی با موضوع علوم قرآن که به آموزش روانخوانی قرآن و صحت قرائت نماز میپردازد. ناظر علمی این اثر استاد محمدرضا شهیدی پور است. این کتاب توسط مرکز تدوین متون درسی حوزه علمیه برای تدریس در مرحله اولیه و آشنایی طلاب با علوم قرآنی ارائه شده است.
- آموزش قرائت قرآن (2): تجويد قرآن کريم، اثر علی قاسمی و محمدرضا شهیدیپور، کتابی است یک جلدی به زبان فارسی با موضوع علوم قرآن که به آموزش مباحث تجوید قرآن کریم میپردازد. این اثر در راستای تکمیل «آموزش قرائت قرآن (1)» اثر علی قاسمی، نوشته شده است. این کتاب توسط مرکز تدوین متون درسی حوزه علمیه برای تدریس در مرحله اولیه و آشنایی طلاب با علوم قرآنی ارائه شده است.
- پرسمان قرائت قرآن، توسط جمعى از محققین «مركز فرهنگ و معارف قرآن» تهيه و به همت محمد جواد سعدى تدوين و گردآورى شده است. نويسندگان در اين اثر بهصورت تحقيقى به برخى از پرسشهاى قرآنى در مورد فضيلت و آثار و کیفیت قرائت قرآن پاسخ دادهاند. مخاطبان عبارت از عموم اهل پژوهش هستند و پاسخها با استفاده از قرآن و تفاسير و آثار انديشمندان اسلامى بيان شده است. نويسندگان از ورود به مسائل اختلافى خوددارى كرده و پرسشها را به مقدار مورد نياز توضيح داده و توضيحات تفصيلى را به آثار ديگر ارجاع دادهاند.
- قواعد وقف و ابتدا در قرائت قرآن کریم، تألیف دكتر محمد كاظم شاكر، پيرامون يكى از موضوعات علوم قرآنى، يعنى قواعد وقف و ابتدا نوشته شده است، مؤلف محترم در اين كتاب پس از تعريف وقف و ابتدا و تقسيم آن به چهار قسم(تام- حسن- قبيح، كافى)، موارد آن را با استفاده از آيات و شواهدى از آن، توضيح مىدهند.
- فقه قراءة القرآن الكريم، تأليف ابى خالد سعيد عبدالجليل يوسف صخر، استاد قرآن در دانشگاه الأزهر مصر در راستاى ترويج فرهنگ تلاوت، فهم و عمل به قرآن به رشته تحرير در آمده است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |