ترجمه الحیاة: تفاوت میان نسخه‌ها

۸ بایت اضافه‌شده ،  ‏۲۱ ژانویهٔ ۲۰۱۷
جز
جایگزینی متن - '،ا' به '، ا'
جز (جایگزینی متن - '،م' به '، م')
جز (جایگزینی متن - '،ا' به '، ا')
خط ۷۹: خط ۷۹:




4-ذكر مآخذ:علاوه بر آدرس آيات قرآن كريم، مأخذ هر حديث نيز به همراه آن نام برده شده است. و اين مآخذ در نوع خود معتبر است به ويژه آنكه بيشتر آنها، مستقيم و غير مستقيم،از مصنفات قدما و كتب اربعه و... كه هر كدام به گونۀ معتبر تلقى مى‌شوند،فراهم آمده‌اند.
4-ذكر مآخذ:علاوه بر آدرس آيات قرآن كريم، مأخذ هر حديث نيز به همراه آن نام برده شده است. و اين مآخذ در نوع خود معتبر است به ويژه آنكه بيشتر آنها، مستقيم و غير مستقيم، از مصنفات قدما و كتب اربعه و... كه هر كدام به گونۀ معتبر تلقى مى‌شوند،فراهم آمده‌اند.


==ساختار==
==ساختار==
خط ۹۳: خط ۹۳:




جلد اول و دوم اين مجموعه شامل ابوابى نظير:شناخت و اصالت آن، عقيده و ايمان، عمل، امتيازهاى جهان‌بينى الهى،اصول كلى رسالت پيامبران،قرآن،رهبران راستين و ويژگى‌هاى ايشان، عالمان،ولايت و حكومت و حاكم اسلامى و تكاليف و مسئوليتهاى او مى‌باشد.
جلد اول و دوم اين مجموعه شامل ابوابى نظير:شناخت و اصالت آن، عقيده و ايمان، عمل، امتيازهاى جهان‌بينى الهى، اصول كلى رسالت پيامبران،قرآن،رهبران راستين و ويژگى‌هاى ايشان، عالمان،ولايت و حكومت و حاكم اسلامى و تكاليف و مسئوليتهاى او مى‌باشد.




خط ۱۰۳: خط ۱۰۳:
1-مدخلى بر تحقيق در اقتصاد اسلامى(خطوط كلى)(در اين باب به مسائلى چون:
1-مدخلى بر تحقيق در اقتصاد اسلامى(خطوط كلى)(در اين باب به مسائلى چون:


مال در تصور اسلامى،كار در تصور اسلامى،اسلام و نظام تكاثرى اترافى، محدوديت مالكيت در تشريع اسلامى، مقابله اسلام با زراندوزى، محدوديت مصرف در تشريع اسلامى، مبارزه با اسراف و تبذير،اسلام و مبارزه با فقر، دارايى، مواسات،قسط اسلامى،كشاورزى،دام‌پرورى،صنعت و اختراع،بازرگانى،احتكار،ربا و غيره پرداخته شده است).
مال در تصور اسلامى،كار در تصور اسلامى، اسلام و نظام تكاثرى اترافى، محدوديت مالكيت در تشريع اسلامى، مقابله اسلام با زراندوزى، محدوديت مصرف در تشريع اسلامى، مبارزه با اسراف و تبذير، اسلام و مبارزه با فقر، دارايى، مواسات،قسط اسلامى،كشاورزى،دام‌پرورى،صنعت و اختراع،بازرگانى، احتكار،ربا و غيره پرداخته شده است).


2-مدخلى بر تحقيق در اقتصاد اسلامى(اصول كلى):اين باب نيز مشتمل بر مطالبى در بارۀ اشكال مختلف مالكيت،امكانات و اموال عمومى،احتكار،انفاق،تعاون اجتماعى، سطح زندگى براى توده‌ها و غيره مى‌باشد.
2-مدخلى بر تحقيق در اقتصاد اسلامى(اصول كلى):اين باب نيز مشتمل بر مطالبى در بارۀ اشكال مختلف مالكيت، امكانات و اموال عمومى، احتكار، انفاق،تعاون اجتماعى، سطح زندگى براى توده‌ها و غيره مى‌باشد.


==وضعيت كتاب==
==وضعيت كتاب==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش