كشف الأسرار (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (جایگزینی متن - 'میبدی، ابوالفضل رشیدالدین' به 'میبدی، احمد بن محمد') |
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (Hbaghizadeh صفحهٔ كشف الأسرار (ابهام زدایی) را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به كشف الأسرار (ابهامزدایی) منتقل کرد) |
نسخهٔ کنونی تا ۹ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۵۳
كشف الأسرار ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- كشف الأسرار و عدة الأبرار تأليف ابوالفضل، رشيدالدين ميبدى بر اساس تفسير خواجه عبدالله انصارى، منبعى غنى از تفسير، تأويل، معارف اسلامى، شعر و ادب عربى و فارسى است. در بين ترجمهها و تفسيرهاى معتبر قرآن به زبان فارسى، «كشف الأسرار» ارزشى والا و مقامى خاص دارد.
- كشف الأسرار في شرح الاستبصار تألیف سيّد نعمتاللّه جزائرى، از علماى قرن يازدهم هجرى، شرحى بر استبصار شيخ طوسى به زبان عربى، در دو جلد مىباشد كه در سال 1099 هجرى به اتمام رسيده است.
- کشف الأسرار و مکاشفات الأنوار عنوان اثری است 1 جلدی به زبان فارسی از روزبهان بن ابونصر بقلی شیرازی، معروف به روزبهان بن بقلی، با موضوع تصوف و عرفان. تصحیح و ترجمه اثر را دکتر مریم حسینی انجام داده است.
- كشف الأسرار النورانية القرآنية تأليف محمد بن احمد اسكندرانى دمشقى (متوفى بعد 1299ق)، با تحقيق احمد فريد مزيدى، تفسير موضوعى قرآن كريم مىباشد كه بهمنظور تفسير آيات مرتبط با اجرام آسمانى، زمينى و خلقت حيوانات و چگونگى خلق گياهان و شگفتىهاى آنها و نيز گوهرهاى كانى نوشته شده است؛ اما بهواقع ديدگاه علوم قرآنى در آن منطوى است.
- كشف الأسرار المخفية في علم الأجرام السماوية و الرقوم الحرفية اثر عربى علامه عمر بن مسعود بن ساعد المنذرى، متوفاى (1160ق)، پيرامون علوم و اسرار مخفى و نهانى است كه در اجرام و كواكب آسمانى و همچنين اسرارى كه در حروف وجود دارد سخن مىگويد. مؤلف، در ضمن اين دو موضوع اصلى، مطالب ديگرى را مانند اخلاق، شناخت و معرفت خدا و... بيان مىنمايد.
- كشف الأسرار شرح مزجی فقیه و اصولی حنفی ابوالبرکات عبدالله بن احمد نسفی (متوفی 710ق) معروف به حافظالدین نسفی بر کتاب خودش «المنار فی اصول الفقه» است که متن موجزی است و به «اصول نسفی» هم شرح دارد. «شرح نورالانوار علی المنار» نوشته ملاجیون احمد بن ابوسعید حنفی (متوفی 1130ق) نیز در این کتاب ارائه شده است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |