مواعظ (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «'''مواعظ''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد: * المواعظ شيخ صدوق نوشته آقاى عزيز اللّه عطارد در اين كتاب سخنان و مواعظ نبى اكرم و اهل‌بيت(ع)جمع‌آورى شده تا مردم در امور دين و دنياى خود بكار بندند و از زندگى خو...» ایجاد کرد)
     
    جز (Hbaghizadeh صفحهٔ مواعظ (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به مواعظ (ابهام‌زدایی) منتقل کرد)
     
    (۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱۶: خط ۱۶:




    * [[ترجمه جلد هفدهم بحار الانوار: در مواعظ امامان علیهم‌السلام]] در مواعظ امامان علیهم‌السلام''' ترجمه قسمت دوم از جلد 17 بحار الانوار 25 جلدى است كه مطابق جلد 75 بحار الانوار از 110 جلدى می‌باشد. جلد 17 دربردارنده مواعظ و حكمت‌هاى خداوند در قرآن كريم و گفتار گهربار پيامبر اكرم و ائمه اطهار - عليهم‌السلام - و رساله مفضل بن عمر به شیعیان و حكايت بلوهر و بوذاسف است. آقاى موسى خسروى قسمت دوم اين جلد از كتاب [[بحارالأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم‌السلام| بحارالانوار]] را در سال 1361ش به زبان فارسى ترجمه نموده‌اند.
    * [[ترجمه جلد هفدهم بحار الانوار: در مواعظ امامان علیهم‌السلام]] در مواعظ امامان علیهم‌السلام ترجمه قسمت دوم از جلد 17 بحار الانوار 25 جلدى است كه مطابق جلد 75 بحار الانوار از 110 جلدى می‌باشد. جلد 17 دربردارنده مواعظ و حكمت‌هاى خداوند در قرآن كريم و گفتار گهربار پيامبر اكرم و ائمه اطهار - عليهم‌السلام - و رساله مفضل بن عمر به شیعیان و حكايت بلوهر و بوذاسف است. آقاى موسى خسروى قسمت دوم اين جلد از كتاب [[بحارالأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم‌السلام| بحارالانوار]] را در سال 1361ش به زبان فارسى ترجمه نموده‌اند.




    خط ۲۸: خط ۲۸:




    * [[ معارف؛ مجموعه مواعظ و سخنان سلطان العلما بهاءالدین محمد بن حسین خطیبی بلخی مشهور به بهاءولد]] مجموعه‌اى از مواعظ و سخنان سلطان العلماء، [[بهاءالدین ولد، محمد بن حسین|بهاءالدين، محمد بن حسين خطیبى بلخى]]، مشهور به [[بهاءالدین ولد، محمد بن حسین|بهاءولد]]، به زبان فارسى است. به‌طورى كه از مطالعه كتاب معلوم مى‌شود، غالب مطالب آن، تقرير افكار و انديشه‌هاى مؤلف است كه از مطالعه و تفكر در آيات قرآنى و احاديث نبوى و يا تأمل در ملك و ملكوت بدان‌ها رسيده است.
    * [[معارف؛ مجموعه مواعظ و سخنان سلطان العلما بهاءالدین محمد بن حسین خطیبی بلخی مشهور به بهاءولد]] مجموعه‌اى از مواعظ و سخنان سلطان العلماء، [[بهاءالدین ولد، محمد بن حسین|بهاءالدين، محمد بن حسين خطیبى بلخى]]، مشهور به [[بهاءالدین ولد، محمد بن حسین|بهاءولد]]، به زبان فارسى است. به‌طورى كه از مطالعه كتاب معلوم مى‌شود، غالب مطالب آن، تقرير افكار و انديشه‌هاى مؤلف است كه از مطالعه و تفكر در آيات قرآنى و احاديث نبوى و يا تأمل در ملك و ملكوت بدان‌ها رسيده است.





    نسخهٔ کنونی تا ‏۱۴ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۴۲

    مواعظ ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:

    • المواعظ شيخ صدوق نوشته آقاى عزيز اللّه عطارد در اين كتاب سخنان و مواعظ نبى اكرم و اهل‌بيت(ع)جمع‌آورى شده تا مردم در امور دين و دنياى خود بكار بندند و از زندگى خود لذت ببرند.


    • مواعظ اثر شيخ محمدتقى شوشترى (1320-1416ق)، به زبان فارسى است كه مشتمل بر بيان مواعظ و اندرزهاى برگرفته از قرآن و احاديث است.





    • ترجمه جلد هفدهم بحار الانوار: در مواعظ امامان علیهم‌السلام در مواعظ امامان علیهم‌السلام ترجمه قسمت دوم از جلد 17 بحار الانوار 25 جلدى است كه مطابق جلد 75 بحار الانوار از 110 جلدى می‌باشد. جلد 17 دربردارنده مواعظ و حكمت‌هاى خداوند در قرآن كريم و گفتار گهربار پيامبر اكرم و ائمه اطهار - عليهم‌السلام - و رساله مفضل بن عمر به شیعیان و حكايت بلوهر و بوذاسف است. آقاى موسى خسروى قسمت دوم اين جلد از كتاب بحارالانوار را در سال 1361ش به زبان فارسى ترجمه نموده‌اند.