أصول النحو (ابهامزدایی): تفاوت میان نسخهها
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (جایگزینی متن - ' '''' به ''''') |
Hbaghizadeh (بحث | مشارکتها) جز (Hbaghizadeh صفحهٔ أصول النحو (ابهام زدایی) را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به أصول النحو (ابهامزدایی) منتقل کرد) |
نسخهٔ کنونی تا ۲۲ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۳۸
أصول النحو ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- أصول النحو اثر محمد سالم صالح استاد گروه صرف و نحو و عروض دانشکده دارالعلوم دانشگاه قاهره، این کتاب تلاشی برای روشنکردن شواهد و ادله اصول نحو در اندیشه ابوالبرکات عبدالرحمن انباری از خلال بررسیهای نظری و کاربردهای گسترده در نوشتههای نحوی ایشان است.
- أصول النحو (1) کتابی آموزشی تألیف جامعة المدنیة العالمیة، پیرامون اصول یا ادله علم نحو است. بیشتر مباحث کتاب پیرامون سه اصل اجماع، قیاس و استصحاب است. این کتاب در 21 درس و هر درس در چند عنصر تألیف شده است.
- أصول النحو (2) کتابی آموزشی تألیف جامعة المدنیة العالمیة، عبارت از بررسی مباحث ادله نحو، اصل سماع، قیاس، اجماع و استصحاب است و از آنها با عنوان اصول نحو یاد شده است. این کتاب در 21 درس و هر درس در قالب چند عنصر تبیین شده است.
- أصول النحو العربي نوشته محمود احمد نحله (معاصر) کتابی در تحقیق و بررسی اصول نحو عربی است. این کتاب مستند به آثار پیشین به شیوه علمی به رشته تحریر درآمده است.
- أصول النحو العربي في نظر النحاة و رأي ابن مضاء وضوء علم اللغة الحديث اثر محمد عید، کتابی است در بررسی اصول نحو عربی و معرفی و شناساندن یکی از نحات قرن ششم هجری اندلس به نام ابن مضاء.
- أصول النحو عند السيوطي بين النظرية و التطبيق اثر دكتر عصام عيد فهمى است كه در موضوع «اصول نحوى» در نزد جلالالدين سيوطى، آنگونه كه از لابهلاى آثار گوناگون او به دست مىآيد، به زبان عربى و در سال 2006م، نوشته شده است.
- في أصول النحو اثر دكتر عصام عيد فهمى نوشته سعید افغانی(معاصر) است. این کتاب در موضوع ادبیات(نحو) به نگارش درآمده است.
- الأصول في النحو اثر عربى ابن سراج ابوبكر محمد بن سرى بن سهل (316ق/ 929م) در علم نحو و قواعد مربوط به آن مىباشد.
- أصول النحو العربي (حلوانی) عنوان اثری است 1 جلدی به زبان عربی از محمد خیر حلوانی با موضوع ادبیات عرب (نحو)
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |