پرش به محتوا

خراسانی، محمدهاشم: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۵۱: خط ۵۱:


==تحصیلات==
==تحصیلات==
او در نجف ۱۲ سال اقامت کرده و طی این دوره از محضر بزرگانی چون رهبر فکری قیام مشروطه ایران، یعنی آخوند ملا محمدکاظم خراسانی و همچنین بزرگ ‌خاندان صدر در آن دوران، یعنی آیت‌الله سید اسماعیل صدر که هر دو از مراجع تقلید زمان بوده‌اند، بهره‌مند شد.
او در نجف ۱۲ سال اقامت کرده و طی این دوره از محضر بزرگانی چون رهبر فکری قیام مشروطه ایران، یعنی [[آخوند خراسانی، محمدکاظم بن حسین|آخوند ملا محمدکاظم خراسانی]] و همچنین بزرگ ‌خاندان صدر در آن دوران، یعنی [[صدر، سید اسماعیل|آیت‌الله سید اسماعیل صدر]] که هر دو از مراجع تقلید زمان بوده‌اند، بهره‌مند شد.


او پس از پایان این دوران و کسب درجه اجتهاد به مشهد بازگشت و در حوزه درس آیت‌اللَّه سید علی حائری یزدی (متوفای۱۳۳۰ق) شرکت جُست و ازآن‌پس به تحقیق و تألیف همت گمارد<ref>ر.ک: پایگاه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی</ref>.
او پس از پایان این دوران و کسب درجه اجتهاد به مشهد بازگشت و در حوزه درس [[آیت‌اللَّه سید علی حائری]] یزدی (متوفای۱۳۳۰ق) شرکت جُست و ازآن‌پس به تحقیق و تألیف همت گمارد<ref>ر.ک: پایگاه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی</ref>.


ملا محمدهاشم در ماه‌های نخست پس از بازگشت به وطن مدتی در حوزه درس آیت‌اللَّه سید علی حائری یزدی شرکت کرد و سپس به بیان احکام و تعلیم فتاوای علمای اعلام و اقامه جماعت و وعظ و ارشاد خلق همت گماشت. جایگاه او در جامعه آن زمان به‌گونه‌ای بود که اهالی وقت مشهد و سایر شهرهای خراسان و مراجع تقلید او را «ثقه» به معنای نماد دین می‌شمردند<ref>ر.ک: پایگاه جماران‌نیوز</ref>.
ملا محمدهاشم در ماه‌های نخست پس از بازگشت به وطن مدتی در حوزه درس [[آیت‌اللَّه سید علی حائری]] یزدی شرکت کرد و سپس به بیان احکام و تعلیم فتاوای علمای اعلام و اقامه جماعت و وعظ و ارشاد خلق همت گماشت. جایگاه او در جامعه آن زمان به‌گونه‌ای بود که اهالی وقت مشهد و سایر شهرهای خراسان و مراجع تقلید او را «ثقه» به معنای نماد دین می‌شمردند<ref>ر.ک: پایگاه جماران‌نیوز</ref>.


==وفات==
==وفات==