پرش به محتوا

ابن اشعث، محمد بن محمد: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۳۱ اکتبر ۲۰۱۶
جز
جایگزینی متن - 'كتاب' به 'کتاب'
جز (جایگزینی متن - 'نجاشى' به 'نجاشى')
جز (جایگزینی متن - 'كتاب' به 'کتاب')
خط ۵۰: خط ۵۰:
محمد نيز در آنجا رحل اقامت گزيد و در درس موسى بن اسماعيل بن موسى بن جعفر عليهما السلام شركت مى‌كرد و از محضر آن بزرگوار بهره‌هاى فراوان گرفت.
محمد نيز در آنجا رحل اقامت گزيد و در درس موسى بن اسماعيل بن موسى بن جعفر عليهما السلام شركت مى‌كرد و از محضر آن بزرگوار بهره‌هاى فراوان گرفت.


==روايت كتاب==
==روايت کتاب==




در همانجا بود كه او تصميم گرفت تا كتاب «الجعفريات» را روايت كند كه بيشتر روايات آن را از طريق موسى بن اسماعيل از اجداد طاهرينش روايت مى‌كند.
در همانجا بود كه او تصميم گرفت تا کتاب «الجعفريات» را روايت كند كه بيشتر روايات آن را از طريق موسى بن اسماعيل از اجداد طاهرينش روايت مى‌كند.


اين كتاب بعدها به عنوان يكى از اصول روايى چهارصد گانه و معتبر شيعه به شمار آمد و روايات آن مورد توجه علما و فقهاى شيعه قرار گرفت.
اين کتاب بعدها به عنوان يكى از اصول روايى چهارصد گانه و معتبر شيعه به شمار آمد و روايات آن مورد توجه علما و فقهاى شيعه قرار گرفت.


==سخنان بزرگان==
==سخنان بزرگان==




علامه حلى در كتاب خلاصه و [[نجاشی، احمد بن علی|نجاشى]] در كتاب رجال خود درباره او مى‌گويند: «محمد بن محمد بن اشعث اهل كوفه و شخصيتى مورد اطمينان و شيعه مى‌باشد. وى به مصر رفته و در آنجا زندگى مى‌كرد.»
علامه حلى در کتاب خلاصه و [[نجاشی، احمد بن علی|نجاشى]] در کتاب رجال خود درباره او مى‌گويند: «محمد بن محمد بن اشعث اهل كوفه و شخصيتى مورد اطمينان و شيعه مى‌باشد. وى به مصر رفته و در آنجا زندگى مى‌كرد.»


صاحب رياض العلما دربارۀ او مى‌گويد:«ابو على، محمد بن اشعث كندى كوفى از قدماى اصحاب و از راويان شيعه است و كتاب رواية الأبناء عن الآباء من آل الرسول صلى الله عليه و آله و سلم را روايت مى‌كند.» ظاهراً اين كتاب همان كتاب الجعفريات باشد.
صاحب رياض العلما دربارۀ او مى‌گويد:«ابو على، محمد بن اشعث كندى كوفى از قدماى اصحاب و از راويان شيعه است و کتاب رواية الأبناء عن الآباء من آل الرسول صلى الله عليه و آله و سلم را روايت مى‌كند.» ظاهراً اين کتاب همان کتاب الجعفريات باشد.


==سخن علماى اهل تسنن==
==سخن علماى اهل تسنن==




ابن عدى درباره او مى‌گويد:«من در مصر از او روايت مى‌نوشتم. شدت تشيعش موجب گشت تا كتابى را براى ما بيرون بياورد كه شامل هزار حديث بود و ادعا مى‌كرد كه آنها را از موسى بن اسماعيل بن موسى بن جعفر روايت مى‌كند و آنها هم از پدران خود روايت كرده‌اند...»
ابن عدى درباره او مى‌گويد:«من در مصر از او روايت مى‌نوشتم. شدت تشيعش موجب گشت تا کتابى را براى ما بيرون بياورد كه شامل هزار حديث بود و ادعا مى‌كرد كه آنها را از موسى بن اسماعيل بن موسى بن جعفر روايت مى‌كند و آنها هم از پدران خود روايت كرده‌اند...»


==اساتيد==
==اساتيد==
خط ۸۲: خط ۸۲:




وى غير از كتاب جعفريات بنابر نقل [[نجاشی، احمد بن علی|نجاشى]] كتاب ديگرى نيز در احكام حج دارد كه به دست ما نرسيده است. تنها اثر موجود از او كتاب «الجعفريات» است كه در اين برنامه آن را مشاهده مى‌نماييد.
وى غير از کتاب جعفريات بنابر نقل [[نجاشی، احمد بن علی|نجاشى]] کتاب ديگرى نيز در احكام حج دارد كه به دست ما نرسيده است. تنها اثر موجود از او کتاب «الجعفريات» است كه در اين برنامه آن را مشاهده مى‌نماييد.




۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش