پرش به محتوا

اسماعیلی، امیر: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۳۱ اکتبر ۲۰۱۶
جز
جایگزینی متن - 'كتاب' به 'کتاب'
جز (جایگزینی متن - '== وابسته‌ها ==' به '== وابسته‌ها == {{وابسته‌ها}}')
جز (جایگزینی متن - 'كتاب' به 'کتاب')
خط ۳۵: خط ۳۵:




اميراسماعيلى در سال 1319 در يكى از محلات قديمى تهران قدم به عرصه هستى گذاشت. تا هجده سالگى در همان فضا به كار و تحصيل توام پرداخت و نخستين تجربه‌هاى قلمى خود را از همان ايام آغاز كرد. در سال 1338 در حالى كه در كسوت كارگرى فعاليت مى‌كرد با قصه‌ى پيشواز به عرصه انديشه و قلم وارد شد و در ادامه راه در سال 1343 نخستين مجموعه از قصه‌هاى خود را با نام گل آفتاب منتشر كرد و پيآمد آن مجموعه دوم از قصه‌هاى خود را با نام مهتاب و يك سال بعد در سال روز مرگ فروغ شاعره معاصر، كتاب جاودانه را كه حاوى حرف‌ها، نظرات و يادها و يادگارهاى فروغ بود، منتشر كرد . در سال‌هاى بعد امير اسماعيلى به عنوان قصه نويس روزنامه‌نگار، گزارش‌گر، مصاحبه‌گر در مطبوعات مختلف فعاليت مستمر داشت.در سال‌هاى بعد از انقلاب اسماعيلى ضمن فعاليت‌هاى گسترده مطبوعاتى به كار تدوين، تاليف و ترجمه چندين كتاب در زمينه‌هاى مختلف تاريخ و فرهنگ و ادبيات همت گماشت و ظرف بيست و چند سال بيش از سى عنوان كتاب از قصه و رمان و شعر گرفته تا تاريخ و تحقيق در مسائل مختلف فرهنگى، اجتماعى و هنرى، خاصه هنر سينما تاليف و ترجمه و منتشر كرد.نگاهى به مجموعه آثار اسماعيلى، حكايت از تنوع و گستردگى فعاليت‌هاى او در اين عرصه ادبى و فرهنگى دارد. در تمام اين سال‌ها اسماعيلى ضمن تلاش گسترده در زمينه كتاب و مطبوعات به تناسب مسئوليت‌هاى مديريتى در بخش‌هاى آموزش و فرهنگ و در جريان تدريس در زمينه ادبيات و فرهنگ و مسائل اجتماعى، بيشتر به مسائل جوانان و خانواده پرداخت و با ارائه مقالات، مصاحبه‌ها ميزگرد و بازكتاب‌هاى بسيارخوب در اين زمينه قدم‌هاى موثر برداشت.
اميراسماعيلى در سال 1319 در يكى از محلات قديمى تهران قدم به عرصه هستى گذاشت. تا هجده سالگى در همان فضا به كار و تحصيل توام پرداخت و نخستين تجربه‌هاى قلمى خود را از همان ايام آغاز كرد. در سال 1338 در حالى كه در كسوت كارگرى فعاليت مى‌كرد با قصه‌ى پيشواز به عرصه انديشه و قلم وارد شد و در ادامه راه در سال 1343 نخستين مجموعه از قصه‌هاى خود را با نام گل آفتاب منتشر كرد و پيآمد آن مجموعه دوم از قصه‌هاى خود را با نام مهتاب و يك سال بعد در سال روز مرگ فروغ شاعره معاصر، کتاب جاودانه را كه حاوى حرف‌ها، نظرات و يادها و يادگارهاى فروغ بود، منتشر كرد . در سال‌هاى بعد امير اسماعيلى به عنوان قصه نويس روزنامه‌نگار، گزارش‌گر، مصاحبه‌گر در مطبوعات مختلف فعاليت مستمر داشت.در سال‌هاى بعد از انقلاب اسماعيلى ضمن فعاليت‌هاى گسترده مطبوعاتى به كار تدوين، تاليف و ترجمه چندين کتاب در زمينه‌هاى مختلف تاريخ و فرهنگ و ادبيات همت گماشت و ظرف بيست و چند سال بيش از سى عنوان کتاب از قصه و رمان و شعر گرفته تا تاريخ و تحقيق در مسائل مختلف فرهنگى، اجتماعى و هنرى، خاصه هنر سينما تاليف و ترجمه و منتشر كرد.نگاهى به مجموعه آثار اسماعيلى، حكايت از تنوع و گستردگى فعاليت‌هاى او در اين عرصه ادبى و فرهنگى دارد. در تمام اين سال‌ها اسماعيلى ضمن تلاش گسترده در زمينه کتاب و مطبوعات به تناسب مسئوليت‌هاى مديريتى در بخش‌هاى آموزش و فرهنگ و در جريان تدريس در زمينه ادبيات و فرهنگ و مسائل اجتماعى، بيشتر به مسائل جوانان و خانواده پرداخت و با ارائه مقالات، مصاحبه‌ها ميزگرد و بازکتاب‌هاى بسيارخوب در اين زمينه قدم‌هاى موثر برداشت.


اميراسماعيلى بعد از بازنشستگى از خدمات دولتى ضمن فعاليت‌هاى جارى خود و همكارى با ناشران مختلف با تاسيس دفتر نشر هنر و تربيت به طور مستقل به فعاليت‌هاى فرهنگى و ادبى در اين راستا ادامه داد كه از اين طريق نيز بيش از بيست عنوان كتاب به علاقه‌مندان آثار خود ارائه داده است. گفتنى اين كه در تمام اين سال‌ها اسماعيلى براى پرهيز و گريز از شهرت‌هاى كاذب، با نام قلمى خود و يا نام‌هاى مستعار مراد، سپند، نياز و نام‌هاى ديگرى از اين دست، زيسته و كمتر از نام شناسنامه‌اى خود (جواد اسماعيلى كلاهدوز) بهره گرفته است.
اميراسماعيلى بعد از بازنشستگى از خدمات دولتى ضمن فعاليت‌هاى جارى خود و همكارى با ناشران مختلف با تاسيس دفتر نشر هنر و تربيت به طور مستقل به فعاليت‌هاى فرهنگى و ادبى در اين راستا ادامه داد كه از اين طريق نيز بيش از بيست عنوان کتاب به علاقه‌مندان آثار خود ارائه داده است. گفتنى اين كه در تمام اين سال‌ها اسماعيلى براى پرهيز و گريز از شهرت‌هاى كاذب، با نام قلمى خود و يا نام‌هاى مستعار مراد، سپند، نياز و نام‌هاى ديگرى از اين دست، زيسته و كمتر از نام شناسنامه‌اى خود (جواد اسماعيلى كلاهدوز) بهره گرفته است.


== آثار ==
== آثار ==
خط ۶۲: خط ۶۲:
- در زمينه هنر سينما: تاريخ كامل سينماى ايران، سينماى ايران از تولد تا بلوغ، چهره در چهره مجموعه گفتگوها با بزرگان سينما و تئاتر ايران
- در زمينه هنر سينما: تاريخ كامل سينماى ايران، سينماى ايران از تولد تا بلوغ، چهره در چهره مجموعه گفتگوها با بزرگان سينما و تئاتر ايران


- در زمينه ورزش: روند رشد تربيت بدنى در ايران و جهان، كتابشناسى ورزش و تربيت بدنى
- در زمينه ورزش: روند رشد تربيت بدنى در ايران و جهان، کتابشناسى ورزش و تربيت بدنى


- ترجمه از عربى: نگاهى نو و ترجمه‌اى كامل از نهج‌البلاغه على عليه‌السلام
- ترجمه از عربى: نگاهى نو و ترجمه‌اى كامل از نهج‌البلاغه على عليه‌السلام
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش