پرش به محتوا

تعلیقة علی کفایة الأصول: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۹: خط ۲۹:
   
   


'''تعلیقة علی کفایة الاصول''' حاشیه [[خرازی، سید محسن|سید محسن خرازی]] (متولد 1316ش) بر [[كفاية الأصول]] [[آخوند خراسانی، محمدکاظم بن حسین|آخوند خراسانی]] (متوفی 1329ق) در موضوع اصول فقه شیعه است. این تعلیقه به زبان عربی نگارش و به اهتمام [[سید حسین موسوی بیرجندی]] منتشر شده است.  
'''تعليقة علی كفاية الأصول،''' حاشیه [[خرازی، سید محسن|سید محسن خرازی]] (متولد 1316ش) بر [[كفاية الأصول]] [[آخوند خراسانی، محمدکاظم بن حسین|آخوند خراسانی]] (متوفی 1329ق) در موضوع اصول فقه شیعه است. این تعلیقه به زبان عربی نگارش و به اهتمام [[سید حسین موسوی بیرجندی]] منتشر شده است.  


محشی در مقدمه‌اش بر این کتاب سبب نگارش آن را این‌گونه توضیح داده است: «اما بعد، بر تو ای خواننده عزیز پوشیده نماند که این تعلقاتی که در دست توست را در طول سالیان متعدد به هنگام مطالعه و تدریس و تحقیق بر کتاب کفایه نوشته‌ام. این حواشی یا توضیح غوامض کفایه یا تقریب دیگری پیرامون مطالبش یا تبیین بعضی اشکالات آن و یا اشاره به مطالب دیگری است که چه‌بسا موجب احاطه بر مطالب مذکور در متن گردد»<ref>ر.ک: مقدمه، ص6</ref>‏.   
محشی در مقدمه‌اش بر این کتاب سبب نگارش آن را این‌گونه توضیح داده است: «اما بعد، بر تو ای خواننده عزیز پوشیده نماند که این تعلیقاتی که در دست توست را در طول سالیان متعدد به هنگام مطالعه و تدریس و تحقیق بر کتاب کفایه نوشته‌ام. این حواشی یا توضیح غوامض کفایه یا تقریب دیگری پیرامون مطالبش یا تبیین بعضی اشکالات آن و یا اشاره به مطالب دیگری است که چه‌بسا موجب احاطه بر مطالب مذکور در متن گردد»<ref>ر.ک: مقدمه، ص6</ref>‏.   


مطالب تعلیقه مطابق با کفایه چاپ موسسه آل البیت(ع) با ذکر لفظ «قوله» با اشاره به صفحه و سطر آن تنظیم شده است تا مراجعه برای محققین تسهیل شود. آنگونه که محشی نوشته این تعلیقات برای سطوح مختلف از محصلین و اساتید و محققین مفید و قابل استفاده است. این نکته نیز قابل توجه است که دیدگاه‌‌ها و نظرات محشی در مسائل اصولی این کتاب در کتاب «[[عمدة الأصول|عمدة الاصول]]» ایشان نیز مطرح شده است<ref>ر.ک: همان</ref>‏.   
مطالب تعلیقه مطابق با کفایه چاپ مؤسسه آل‌البیت(ع) با ذکر لفظ «قوله» با اشاره به صفحه و سطر آن تنظیم شده است تا مراجعه برای محققین آسان شود. آن‌گونه که محشی نوشته این تعلیقات برای سطوح مختلف از محصلین و اساتید و محققان مفید و قابل استفاده است. این نکته نیز قابل توجه است که دیدگاه‌‌ها و نظرات محشی در مسائل اصولی این کتاب در کتاب «[[عمدة الأصول|عمدة الاصول]]» ایشان نیز مطرح شده است<ref>ر.ک: همان</ref>‏.   


==پانویس ==
==پانویس ==
۱٬۴۸۲

ویرایش