پرش به محتوا

سیروان، جمال: تفاوت میان نسخه‌ها

۴۰ بایت اضافه‌شده ،  ‏۲۲ سپتامبر ۲۰۲۰
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۵: خط ۳۵:
</div>
</div>


'''جمال‌الدین سیروان''' (متولد 1994م)، از علمای اهل سنت سوریه و یکی از اعضای مؤسس در «[[الاتحاد العالمي لعلماء المسلمين]]» است.
'''جمال‌الدین سیروان''' (متولد 1994م)، از علمای اهل سنت سوریه و یکی از اعضای مؤسس در «[[الاتحاد العالمي لعلماء المسلمين]]»


==تولد==
==تولد==
خط ۴۱: خط ۴۱:


==تحصیلات==
==تحصیلات==
وی تحصیلات خود را در دانشگاه دمشق به پایان رساند و لیسانس خود را از دانشکده ادبیات در گروه زبان عربی، در 1968م، دریافت کرد. وی در علوم آکادمیک از شاگردان [[احمد راتب نفاخ]]، دکتر [[شکری فیصل]] و استاد [[سعید افغانی]] بوده است و در علوم دینی شاگردی شیخ عبدالکریم رفاعی و مفتی حنابله شیخ احمد شامی و قاری قرآن شیخ محیی‌الدین کردی و شیخ نایف عباس را کرده است.
وی تحصیلات خود را در دانشگاه دمشق به پایان رساند و لیسانس خود را از دانشکده ادبیات در گروه زبان عربی، در 1968م، دریافت کرد. وی در علوم آکادمیک از شاگردان [[احمد راتب نفاخ]]، دکتر [[شکری فیصل]] و استاد [[سعید افغانی]] بوده است و در علوم دینی شاگردی شیخ [[رفاعی، عبدالکریم|عبدالکریم رفاعی]] و مفتی حنابله شیخ [[احمد شامی]] و قاری قرآن شیخ [[محیی‌الدین کردی]] و شیخ نایف عباس را کرده است.


==فعالیت‌ها==
==فعالیت‌ها==
وی از زمان نوجوانی مشغول فعالیت در مدرسه شیخ عبدالکریم رفاعی شد و در تأسیس حرکت اسلامی در آن مدرسه نقش فعالی داشت. او یکی از اعضای مؤسس در «الاتحاد العالمي لعلماء المسلمين» است. جمال سیروان از تعداد زیادی از کشورهای جهان بازدید کرد و در تعدادی از کنفرانس‌های اسلامی و بین‌المللی به سخنرانی پرداخت. او از برجسته‌ترین مدافعان مکتب «الوسيطة الإسلامية» (اعتدال اسلامی) است که ترکیبی است از سنت و تجدد؛ در اعتدال اسلامی تفکر و حرکت با هم ممزوجند. در این مکتب، توازن بین اصول ثابت اسلام و متغیرهای عصر باید حفظ شود<ref>ر.ک: پایگاه اینترنتی رشف</ref>.
وی از زمان نوجوانی مشغول فعالیت در مدرسه شیخ عبدالکریم رفاعی شد و در تأسیس حرکت اسلامی در آن مدرسه نقش فعالی داشت. او یکی از اعضای مؤسس در «[[الاتحاد العالمي لعلماء المسلمين]]» است. جمال سیروان از تعداد زیادی از کشورهای جهان بازدید کرد و در تعدادی از کنفرانس‌های اسلامی و بین‌المللی به سخنرانی پرداخت. او از برجسته‌ترین مدافعان مکتب «الوسيطة الإسلامية» (اعتدال اسلامی) است که ترکیبی است از سنت و تجدد؛ در اعتدال اسلامی تفکر و حرکت با هم ممزوجند. در این مکتب، توازن بین اصول ثابت اسلام و متغیرهای عصر باید حفظ شود<ref>ر.ک: پایگاه اینترنتی رشف</ref>.


==آثار==
==آثار==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش