پرش به محتوا

القرآن الكريم (ترجمه آيت‌اللهی): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (Hbaghizadeh@noornet.net صفحهٔ القرآن الكريم (ترجمه آيت‌اللهي) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به القرآن الكريم (ترجمه آيت‌اللهی) منتقل کرد)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴۰: خط ۴۰:




«القرآن الكريم (ترجمه قرآن با الهام از نظريات [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]])»، ترجمه‌اى فارسى به روش معادل است كه به طرزى شيوا و روان، توسط سيد مهدى دادور، معروف به آيت‌اللهى ارائه شده است. مترجم، خود، در مؤخره اثر، آن را ترجمه‌اى مفهومى، ساده و روان توصيف مى‌كند. حجم توضيحات تفسيرى اين ترجمه اندك بوده و به‌وسيله پرانتز از متن جدا مى‌شوند.
'''القرآن الكريم (ترجمه قرآن با الهام از نظريات علامه طباطبايى)'''، ترجمه‌اى فارسى به روش معادل است كه به طرزى شيوا و روان، توسط سيد مهدى دادور، معروف به آيت‌اللهى ارائه شده است. مترجم، خود، در مؤخره اثر، آن را ترجمه‌اى مفهومى، ساده و روان توصيف مى‌كند. حجم توضيحات تفسيرى اين ترجمه اندك بوده و به‌وسيله پرانتز از متن جدا مى‌شوند.


توضيحات داخل پرانتز به گفته مترجم، برگرفته از نظريات مرحوم [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]] است.
توضيحات داخل پرانتز به گفته مترجم، برگرفته از نظريات مرحوم [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]] است.
خط ۴۸: خط ۴۸:
در انتهاى قرآن مترجم، مقالاتى براى استفاده خواننده آمده كه عبارت است از:
در انتهاى قرآن مترجم، مقالاتى براى استفاده خواننده آمده كه عبارت است از:


1. مقاله‌اى با عنوان درس‌هايى از تجويد قرآن كه در آن پس از معرفى علم تجويد، به تشريح قواعد تجويدى پرداخته است.
#مقاله‌اى با عنوان درس‌هايى از تجويد قرآن كه در آن پس از معرفى علم تجويد، به تشريح قواعد تجويدى پرداخته است.
 
#مقاله‌اى با عنوان تاريخ و علوم قرآن: در اين مقاله پس از تعريف لغوى و اصطلاحى وحى و آغاز نزول وحى، مباحثى همچون ترتيب سوره‌هاى قرآن، تاريخچه جمع‌آورى و تدوين قرآن، اعجام و نقطه‌گذارى قرآن و محكم و متشابه مورد مطالعه قرار گرفته است.
2. مقاله‌اى با عنوان تاريخ و علوم قرآن: در اين مقاله پس از تعريف لغوى و اصطلاحى وحى و آغاز نزول وحى، مباحثى همچون ترتيب سوره‌هاى قرآن، تاريخچه جمع‌آورى و تدوين قرآن، اعجام و نقطه‌گذارى قرآن و محكم و متشابه مورد مطالعه قرار گرفته است.


== منابع مقاله ==
== منابع مقاله ==




1. مؤخره و متن كتاب.
#مؤخره و متن كتاب.
 
#مقاله ترجمه قرآن به فارسى (5)، خامه‌گر محمد، دانشنامه موضوعى قرآن، مركز فرهنگ و معارف قرآن، 26 تيرماه 1392، به آدرس اينترنتى: t http://www.maarefquran.com/Files/fullInfo.php?session 2&id 765  
2. مقاله ترجمه قرآن به فارسى (5)، خامه‌گر محمد، دانشنامه موضوعى قرآن، مركز فرهنگ و معارف قرآن، 26 تيرماه 1392، به آدرس اينترنتى: t http://www.maarefquran.com/Files/fullInfo.php?session 2&id 765  




۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش