پرش به محتوا

نیایش عرفه: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - ' )' به ')'
بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - ' )' به ')')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۲۷: خط ۲۷:
'''نیایش عرفه؛ تجلی حکمت نظری عاشورا'''، اثر [[سید عباس اسلامی کاشانی]] (معاصر) کتابی است در ترجمه، شرح و توضیح دعای عرفه امام حسین(ع).
'''نیایش عرفه؛ تجلی حکمت نظری عاشورا'''، اثر [[سید عباس اسلامی کاشانی]] (معاصر) کتابی است در ترجمه، شرح و توضیح دعای عرفه امام حسین(ع).


این اثر سه بخشی که با تقریظ حضرات آیات [[قربانعلی دری نجف‌آبادی]]، [[نمازی، عبدالنبی|شیخ عبدالنبی نمازی بوشهری]]<ref>ایشان کتاب و مؤلف محترم را در رازی از تقریظ صادره خود، این‌چنین معرفی می‌نماید. این دعای شریف دریایی ازمعارف وحقائق را در درون خود جا داده است. آگاهی و بصیرت نسبت به باطن و معارف بلند این دعا نیازمند به استاد و معلم است. یکی از آثاری که عهده‌دار شرح، توضیح و تفسیر این دعای شریف می‌باشد کتاب "نیایش عرفه تجلی حکمت نظری عاشورا "که توسط دانشمند محقق جناب آیت‌الله سید عباس اسلامی کاشانی به رشته تحرير درآمده است. ضمن آرزوی سلامتی وتوفیق برای مؤلف، توصیه می‌کنم به طلاب و فضلا و پژوهشگران عرصه معرفت که از این اثر ارزنده استفاده نمایند. ر.ک: مقدمه، ص13-14</ref> و [[سید مجتبی حسینی خراسانی]]<ref>کتابی که"علامه محقق"سید عباس اسلامی کاشانی با نام (نیایش عرفه تجلی حکمت نظری عاشورا ) نگاشته‌اند درنوع خود، بدیع و کم نظیر است و در فرازی ازتقریظ خود، این کتاب را چنین توصیف نموده‌اند، «دراین راستا یکی از خدمات قابل‌تقدیر به دنیای علم وعرفان، اثر ارزشمندی است که تحت عنوان "نیایش عرفه تجلی حکمت نظری عاشورا "محقق گران‌سنگ حضرت......عرضه کرده‌اند که ازنظر موضوع، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا موضوع تحقیق این نوشتار "دعای عرفه " است که از عارفی بزرگ هم چون امام حسین(علیه السلام ) صادر شده.....این جانب، هرچند توفیق مطالعه این کتاب را به طور کامل نیافتم ولی با تأملی که دربرخی فصولش کردم، آن را کتابی تحقیقی و مفید یافتم که انصافا در مفردات موضوع، پژوهشی شایان تحسین کرده است خداوند منان، ایشان و امثال ایشان را مزید توفیق عنایت فرماید و جامعه اسلامی ما دربهره گیری از معارف نهفته درادعیه اهل بیت(علیهم السلام )موفق بگرداند. ر.ک: مقدمه، ص16</ref> همراه است در یک جلد به سرانجام رسیده است.
این اثر سه بخشی که با تقریظ حضرات آیات [[قربانعلی دری نجف‌آبادی]]، [[نمازی، عبدالنبی|شیخ عبدالنبی نمازی بوشهری]]<ref>ایشان کتاب و مؤلف محترم را در رازی از تقریظ صادره خود، این‌چنین معرفی می‌نماید. این دعای شریف دریایی ازمعارف وحقائق را در درون خود جا داده است. آگاهی و بصیرت نسبت به باطن و معارف بلند این دعا نیازمند به استاد و معلم است. یکی از آثاری که عهده‌دار شرح، توضیح و تفسیر این دعای شریف می‌باشد کتاب "نیایش عرفه تجلی حکمت نظری عاشورا "که توسط دانشمند محقق جناب آیت‌الله سید عباس اسلامی کاشانی به رشته تحرير درآمده است. ضمن آرزوی سلامتی وتوفیق برای مؤلف، توصیه می‌کنم به طلاب و فضلا و پژوهشگران عرصه معرفت که از این اثر ارزنده استفاده نمایند. ر.ک: مقدمه، ص13-14</ref> و [[سید مجتبی حسینی خراسانی]]<ref>کتابی که"علامه محقق"سید عباس اسلامی کاشانی با نام (نیایش عرفه تجلی حکمت نظری عاشورا) نگاشته‌اند درنوع خود، بدیع و کم نظیر است و در فرازی ازتقریظ خود، این کتاب را چنین توصیف نموده‌اند، «دراین راستا یکی از خدمات قابل‌تقدیر به دنیای علم وعرفان، اثر ارزشمندی است که تحت عنوان "نیایش عرفه تجلی حکمت نظری عاشورا "محقق گران‌سنگ حضرت......عرضه کرده‌اند که ازنظر موضوع، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا موضوع تحقیق این نوشتار "دعای عرفه " است که از عارفی بزرگ هم چون امام حسین(علیه السلام) صادر شده.....این جانب، هرچند توفیق مطالعه این کتاب را به طور کامل نیافتم ولی با تأملی که دربرخی فصولش کردم، آن را کتابی تحقیقی و مفید یافتم که انصافا در مفردات موضوع، پژوهشی شایان تحسین کرده است خداوند منان، ایشان و امثال ایشان را مزید توفیق عنایت فرماید و جامعه اسلامی ما دربهره گیری از معارف نهفته درادعیه اهل بیت(علیهم السلام)موفق بگرداند. ر.ک: مقدمه، ص16</ref> همراه است در یک جلد به سرانجام رسیده است.


نویسنده  مباحث کتابش را پس از  پیشگفتار و مقدمه،  در سه فصل سامان داده است.
نویسنده  مباحث کتابش را پس از  پیشگفتار و مقدمه،  در سه فصل سامان داده است.