پرش به محتوا

الهیات و معارف اسلامی در صد و یک درس: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (Hbaghizadeh صفحهٔ الهيات و معارف اسلامي در صد و يک درس را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به الهیات و معارف اسلامی در صد و یک درس منتقل کرد)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۵: خط ۲۵:
| پیش از =  
| پیش از =  
}}
}}
'''الهیات و معارف اسلامی در صدویک درس'''، خلاصه یک مجموعه اعتقادی شش جلدی به قلم آیت‌الله جعفر سبحانی (متولد 1308ش) است که توسط رضا استادی تنظیم شده است. در نگارش این کتاب، کمال دقت از نظر ساده‌نویسی و پرهیز از پیچیده‌گویی انجام گرفته که معلمان دینی به‌راحتی بتوانند این کتاب را تدریس نمایند.
'''الهیات و معارف اسلامی در صدویک درس'''، خلاصه یک مجموعه اعتقادی شش جلدی به قلم [[سبحانی تبریزی، جعفر|آیت‌الله جعفر سبحانی]] (متولد 1308ش) است که توسط [[استادی، رضا|رضا استادی]] تنظیم شده است. در نگارش این کتاب، کمال دقت از نظر ساده‌نویسی و پرهیز از پیچیده‌گویی انجام گرفته که معلمان دینی به‌راحتی بتوانند این کتاب را تدریس نمایند.


آن‌گونه که در ابتدای کتاب آمده آیت‌الله سبحانی یک دوره عقاید اسلامی را به‌صورت استدلالی و در سطح عالی در شش جلد تنظیم و منتشر می‌کند. گروهی از علاقه‌مندان درخواست می‌کنند که این کتاب به‌صورت خلاصه و فشرده نیز ارائه شود. ایشان این درخواست را با رضا استادی مدرس حوزه علمیه قم در میان می‌گذارند و کتاب در شش بخش خدا و نظام آفرینش، خدا و صفات جمال و جلال، خدا و پیامبران، خدا و پیامبر اسلام، خدا و امامت، خدا و معاد و هر بخش در بیست درس خلاصه و تنظیم می‌شود<ref>ر.ک: ضرورت معرفی مکتب، ص11</ref>‏.  
آن‌گونه که در ابتدای کتاب آمده [[سبحانی تبریزی، جعفر|آیت‌الله سبحانی]] یک دوره عقاید اسلامی را به‌صورت استدلالی و در سطح عالی در شش جلد تنظیم و منتشر می‌کند. گروهی از علاقه‌مندان درخواست می‌کنند که این کتاب به‌صورت خلاصه و فشرده نیز ارائه شود. ایشان این درخواست را با رضا استادی مدرس حوزه علمیه قم در میان می‌گذارند و کتاب در شش بخش خدا و نظام آفرینش، خدا و صفات جمال و جلال، خدا و پیامبران، خدا و پیامبر اسلام، خدا و امامت، خدا و معاد و هر بخش در بیست درس خلاصه و تنظیم می‌شود<ref>ر.ک: ضرورت معرفی مکتب، ص11</ref>‏.  


در این کتاب کوشش شده است که برای اثبات عقاید اسلامی از روشن‌ترین براهین بهره گرفته شود و از هر نوع برهان پیچیده که برای نوع افراد یقین‌آفرین نیست، پرهیز گردد<ref>ر.ک: همان، ص12</ref>‏.  
در این کتاب کوشش شده است که برای اثبات عقاید اسلامی از روشن‌ترین براهین بهره گرفته شود و از هر نوع برهان پیچیده که برای نوع افراد یقین‌آفرین نیست، پرهیز گردد<ref>ر.ک: همان، ص12</ref>‏.