پرش به محتوا

فطرت: تفاوت میان نسخه‌ها

۳۸۴ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۵ نوامبر ۲۰۲۲
+++
(+++)
خط ۲۷: خط ۲۷:
}}
}}
   
   
'''فطرت'''، مجموعه 10 سخنرانی‌ از [[مطهری، مرتضی|فقیه و اسلام‌شناس معاصر، مرتضی مطهری]] (فریمان 1298-1358ش. قم)، مطرح‌شده در جمع معلمان و دبیران مدرسه نیکان تهران در سالهای 1355 و 1356ش. در مورد معنا و ویژگی‌های سرشت پاک و الهی انسان است.<ref>[https://noorlib.ir/book/view/64582?pageNumber=9&viewType=pdf ر.ک: مقدمه ناشر، ص9.]</ref>.  
'''فطرت'''، مجموعه 10 سخنرانی‌ از [[مطهری، مرتضی|فقیه و اسلام‌شناس معاصر، مرتضی مطهری]] (فریمان 1298-1358ش. قم)، مطرح‌شده در جمع معلمان و دبیران مدرسه نیکان تهران در سالهای 1355 و 1356ش. در مورد معنا و ویژگی‌های سرشت پاک و الهی انسان است. هرچند قرار بود که سخنرانی‌های مذکور ادامه یابد ولی به خاطر کثرت فعالیتهای مبارزاتی و اجتماعی [[مطهری، مرتضی|استاد مطهری]] در سال 1356ش. متوقف شد.<ref>[https://noorlib.ir/book/view/64582?pageNumber=9&viewType=pdf ر.ک: مقدمه ناشر، ص9.]</ref>.  


موضوعات اصلی این سخنرانی‌ها به ترتیب عبارت است از: معناى فطرت، فطريّات انسان‏، گرايشهاى مقدّس‏، عشق و پرستش؛ توجيه گرايشهاى انسانى‏، عشق روحانى ‏ماركسيسم و ثبات ارزشهاى انسانى، تكامل اصالتهاى انسانى‏، مبنا و منشأ مذهب‏، عشق و عبادت‏، فطرى بودن دين‏، بررسى و نقد نظريّه دوركهيم و نظر قرآن درباره منشأ دين‏.
موضوعات اصلی این سخنرانی‌ها به ترتیب عبارت است از: معناى فطرت، فطريّات انسان‏، گرايشهاى مقدّس‏، عشق و پرستش؛ توجيه گرايشهاى انسانى‏، عشق روحانى ‏ماركسيسم و ثبات ارزشهاى انسانى، تكامل اصالتهاى انسانى‏، مبنا و منشأ مذهب‏، عشق و عبادت‏، فطرى بودن دين‏، بررسى و نقد نظريّه دوركهيم و نظر قرآن درباره منشأ دين‏.<ref>[https://noorlib.ir/book/view/64582?pageNumber=3&viewType=pdf ر.ک: فهرست مطالب کتاب، ص3- 7.]</ref>.  


 
 
 
==پانویس ==
==پانویس ==
<references/>
<references/>
۹٬۷۹۹

ویرایش