پرش به محتوا

اسماعیلی، احمد بن ابراهیم: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲۲ اوت ۲۰۱۹
جز
جایگزینی متن - 'ی‎گ' به 'ی‌گ'
جز (جایگزینی متن - 'ی‎ر' به 'ی‌ر')
جز (جایگزینی متن - 'ی‎گ' به 'ی‌گ')
خط ۴۷: خط ۴۷:
او در سن بسیار کمی علم‎آموزی را شروع کرد تا جایی که از او منقول است که با خط خودش از احمد بن خالد دامغانی املایی در شش‎سالگی نوشته است.
او در سن بسیار کمی علم‎آموزی را شروع کرد تا جایی که از او منقول است که با خط خودش از احمد بن خالد دامغانی املایی در شش‎سالگی نوشته است.


برخی درباره او می‎گویند: شخصیت علمی‌اش را مدیون نیکی‎هایی است که به پدر و مادرش کرد؛ و همچنین این امر در برکتی که در نسلش ظاهر شد، مشخص گشت که اسماعیل ابوسعد یکی از آنان است.
برخی درباره او می‌گویند: شخصیت علمی‌اش را مدیون نیکی‎هایی است که به پدر و مادرش کرد؛ و همچنین این امر در برکتی که در نسلش ظاهر شد، مشخص گشت که اسماعیل ابوسعد یکی از آنان است.


سفرهای زیاد جهت سماع حدیث، از ویژگی‎های دیگر اوست تا جایی که ابن کثیر درباره او می‎گوید: «الرّحّال الجوّال». سمعانی می‎گوید: به عراق و حجاز سفر کرد. حافظ ذهبی نیز درباره او می‎گوید: او حدود سیصد شیخ دید. و دکتر زیاد محمد منصور این عدد را (با توجه به مصادری که خود او در کتاب معجمش ذکر کرده) به چهارصد نفر می‌رساند.<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/38556/1/34 ر.ک: همان، ص34-37]</ref>
سفرهای زیاد جهت سماع حدیث، از ویژگی‎های دیگر اوست تا جایی که ابن کثیر درباره او می‌گوید: «الرّحّال الجوّال». سمعانی می‌گوید: به عراق و حجاز سفر کرد. حافظ ذهبی نیز درباره او می‌گوید: او حدود سیصد شیخ دید. و دکتر زیاد محمد منصور این عدد را (با توجه به مصادری که خود او در کتاب معجمش ذکر کرده) به چهارصد نفر می‌رساند.<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/38556/1/34 ر.ک: همان، ص34-37]</ref>


== دلایل امامت او ==
== دلایل امامت او ==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش