پرش به محتوا

آل عبدالجبار بحرانی، سلیمان بن احمد: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲۱ اوت ۲۰۱۹
جز
جایگزینی متن - 'می‎ک' به 'می‌ک'
جز (جایگزینی متن - ' عبد ' به ' عبد')
جز (جایگزینی متن - 'می‎ک' به 'می‌ک')
خط ۳۶: خط ۳۶:


==زندگی‎نامه==
==زندگی‎نامه==
وی از قطیف به مسقط نقل مکان کرد و در آنجا ساکن شد. در آن زمان آنجا بحرینی‎های زیادی ساکن بودند. طلاب و فضلا برای آموختن و حل مسائل به وی مراجعه می‎کردند تا به مرجعیت آن بلاد و اطراف آن رسید. او در 1266ق، از دنیا رفت<ref>ر.ک: آل عبدالجبار بحرانی، ص15</ref>.
وی از قطیف به مسقط نقل مکان کرد و در آنجا ساکن شد. در آن زمان آنجا بحرینی‎های زیادی ساکن بودند. طلاب و فضلا برای آموختن و حل مسائل به وی مراجعه می‌کردند تا به مرجعیت آن بلاد و اطراف آن رسید. او در 1266ق، از دنیا رفت<ref>ر.ک: آل عبدالجبار بحرانی، ص15</ref>.


==در نگاه دیگران==
==در نگاه دیگران==
[[امین، محسن|سید محسن امین]] در «[[أعيان الشيعة (12 جلدی)|أعيان الشيعة]]» او را با عبارات عالم فاضل و فقیه محدث و مرجع مردم، خاصه علمای آنان در مسائل و معضلات در شهرهای عمان و بسیاری از شهرهای بحرین یاد کرده و گفته بسیاری از مردم عمان و مسقط و آن حوالی از وی تقلید می‎کردند. شیخ علی بلادی هم در «أنوار الدرين» درباره وی می‎نویسد: او از عالمان بزرگ و فقهای نیک و در غایت انصاف و صفات نیکو، بود<ref>ر.ک: همان</ref>.
[[امین، محسن|سید محسن امین]] در «[[أعيان الشيعة (12 جلدی)|أعيان الشيعة]]» او را با عبارات عالم فاضل و فقیه محدث و مرجع مردم، خاصه علمای آنان در مسائل و معضلات در شهرهای عمان و بسیاری از شهرهای بحرین یاد کرده و گفته بسیاری از مردم عمان و مسقط و آن حوالی از وی تقلید می‌کردند. شیخ علی بلادی هم در «أنوار الدرين» درباره وی می‎نویسد: او از عالمان بزرگ و فقهای نیک و در غایت انصاف و صفات نیکو، بود<ref>ر.ک: همان</ref>.


==اساتید و شاگردان==
==اساتید و شاگردان==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش