پرش به محتوا

تاریخ برمکیان: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۴ نوامبر ۲۰۱۸
جز
جایگزینی متن - 'ايران' به 'ایران'
جز (جایگزینی متن - '== منابع مقاله ==' به '==منابع مقاله==')
جز (جایگزینی متن - 'ايران' به 'ایران')
خط ۳۰: خط ۳۰:




اين كتاب در سال 1384 به رشته تحرير درآمده و در سال 1386 به عنوان كتاب سال جمهورى اسلامى ايران، از طرف وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامى معرفى و برگزيده شده است.دكتر سجادى درباره تاريخ برمكيان چنين توضيح مى‌دهد:
اين كتاب در سال 1384 به رشته تحرير درآمده و در سال 1386 به عنوان كتاب سال جمهورى اسلامى ایران، از طرف وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامى معرفى و برگزيده شده است.دكتر سجادى درباره تاريخ برمكيان چنين توضيح مى‌دهد:


خانه‌اى مشهور و كهن ديوان سالار ايرانى است كه از منطقه خراسان وارد دستگاه خلافت اموى شدند و در برابر آن فعاليت كردند و بعد در دوره عباسى مشاغل بسيار مهمى؛ از جمله حكومت بعضى از ايالت‌هاى ايران و وزارت خليفه هارون الرشيد را به دست گرفتند. يكى از مهم‌ترين نقش‌هاى اين خاندان انتقال دستگاه ادارى ايران به قلمرو خلافت اسلامى است. در حقيقت سازمان ديوان سالارى ايران كهن به وسيله برمكيان وارد عصر اسلامى شد. علاوه بر اين، خاندان برمكى از دانشمندان، مترجمان و ادبيان قرن دوم هجرى بودند و در نهضت ترجمه و سپس تألیف در قلمرو اسلام نقش مهمى ايفا كرده‌اند.
خانه‌اى مشهور و كهن ديوان سالار ایرانى است كه از منطقه خراسان وارد دستگاه خلافت اموى شدند و در برابر آن فعاليت كردند و بعد در دوره عباسى مشاغل بسيار مهمى؛ از جمله حكومت بعضى از ايالت‌هاى ایران و وزارت خليفه هارون الرشيد را به دست گرفتند. يكى از مهم‌ترين نقش‌هاى اين خاندان انتقال دستگاه ادارى ایران به قلمرو خلافت اسلامى است. در حقيقت سازمان ديوان سالارى ایران كهن به وسيله برمكيان وارد عصر اسلامى شد. علاوه بر اين، خاندان برمكى از دانشمندان، مترجمان و ادبيان قرن دوم هجرى بودند و در نهضت ترجمه و سپس تألیف در قلمرو اسلام نقش مهمى ايفا كرده‌اند.


== ساختار اجمالى ==
== ساختار اجمالى ==
۶۱٬۱۸۹

ویرایش