پرش به محتوا

القرآن و الطب الحديث: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲۴ فوریهٔ ۲۰۱۸
جز
جایگزینی متن - 'پزشك' به 'پزشک'
جز (جایگزینی متن - ' اند ' به '‌اند ')
جز (جایگزینی متن - 'پزشك' به 'پزشک')
خط ۴۳: خط ۴۳:
'''القرآن و الطب الحديث''' تألیف دكتر صادق عبدالرضا على به زبان عربى است.  
'''القرآن و الطب الحديث''' تألیف دكتر صادق عبدالرضا على به زبان عربى است.  


از جمله مباحث علمى مطرح شده در قرآن كريم مباحث مربوط به علم پزشكى و بهداشت است. نويسنده با توجه به قرآن و اهميت آن به عنوان مهم‌ترين كتاب مسلمانان و همچنين نقش اهل بيت(ع) در تفسير قرآن به آيات مرتبط با بهداشت و پزشكى توجه و اهتمام داشته است و به تفسير علمى آنها دست زده است.
از جمله مباحث علمى مطرح شده در قرآن كريم مباحث مربوط به علم پزشکى و بهداشت است. نويسنده با توجه به قرآن و اهميت آن به عنوان مهم‌ترين كتاب مسلمانان و همچنين نقش اهل بيت(ع) در تفسير قرآن به آيات مرتبط با بهداشت و پزشکى توجه و اهتمام داشته است و به تفسير علمى آنها دست زده است.


==ساختار==
==ساختار==
خط ۵۳: خط ۵۳:




در عصر علم و صنعت و تكنولوژى اهتمام بسيارى به مباحث قرآن و علوم جديد به چشم مى‌خورد. از جمله مباحثى كه در تفاسير جديد بيشتر مورد توجه قرار گرفته مباحث پزشكى است كه مفسرين و نويسندگان سعى نموده‌اند مباحث طب نوين را با آيات قرآن تطبيق دهند. طرح مباحث اين‌گونه از سويى براى مفسرين قرآن و از سوى ديگر براى دانشمندان علوم و فنون كه علاقه به مذهب و مبانى مكتب اسلام دارند جالب و سودمند است.
در عصر علم و صنعت و تكنولوژى اهتمام بسيارى به مباحث قرآن و علوم جديد به چشم مى‌خورد. از جمله مباحثى كه در تفاسير جديد بيشتر مورد توجه قرار گرفته مباحث پزشکى است كه مفسرين و نويسندگان سعى نموده‌اند مباحث طب نوين را با آيات قرآن تطبيق دهند. طرح مباحث اين‌گونه از سويى براى مفسرين قرآن و از سوى ديگر براى دانشمندان علوم و فنون كه علاقه به مذهب و مبانى مكتب اسلام دارند جالب و سودمند است.


مؤلف در اين اثر علاوه بر پرداختن به آيات قرآنى به منابع متعدد علمى پزشكى و همچنين از آنجا كه اهل بيت(ع) به عنوان يكى از ثقلين مفسر حقيقى قرآن‌اند به روايات و اخبار نقل شده از آنها مراجعه كرده است.خصوصيت ديگر اين اثر پرداختن به موضوعات طبى و بهداشتى جالب و در عين حال پردازش جذاب مطالب است به گونه‌اى كه خواننده از مطالعه اين اثر خسته و كسل نمى‌شود.
مؤلف در اين اثر علاوه بر پرداختن به آيات قرآنى به منابع متعدد علمى پزشکى و همچنين از آنجا كه اهل بيت(ع) به عنوان يكى از ثقلين مفسر حقيقى قرآن‌اند به روايات و اخبار نقل شده از آنها مراجعه كرده است.خصوصيت ديگر اين اثر پرداختن به موضوعات طبى و بهداشتى جالب و در عين حال پردازش جذاب مطالب است به گونه‌اى كه خواننده از مطالعه اين اثر خسته و كسل نمى‌شود.


مطالب كتاب به ترتيب فصول به اختصار عبارت است از:
مطالب كتاب به ترتيب فصول به اختصار عبارت است از:
خط ۷۱: خط ۷۱:




در پاورقى كتاب به منابع روايى، آيات نقل شده در متن و مستندات و منابع پزشكى‌اى كه مؤلف از آنها بهره برده اشاره شده است
در پاورقى كتاب به منابع روايى، آيات نقل شده در متن و مستندات و منابع پزشکى‌اى كه مؤلف از آنها بهره برده اشاره شده است


فهرست مراجع و مطالب كتاب در انتهاى اثر آمده است.
فهرست مراجع و مطالب كتاب در انتهاى اثر آمده است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش