هنر (ابهامزدایی)
هنر، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:
- هنر رضايت از زندگی، تألیف عباس پسندیده (متولد 1348ش)، سرّ (مهارت) رضایت از زندگی را از دیدگاه دین بررسی میکند. نویسنده سعی در نشان دادن قابلیت دین در پاسخگویی به نیازهای زندگی و تأمین رضامندی دارد. به جهت جایگاه مهمی که مهارت «رضامندی از زندگی» در رسیدن به تکامل معنوی دارد، اولیای دین، آموزههای فراوانی در این زمینه به پیروان خود آموختهاند.
- جلوههایی از هنر تصویرآفرینی در قرآن، تألیف حمید محمدقاسمی (معاصر)، نمایش جلوههایی از هنر خارقالعاده قرآن در صحنهپردازی و تجسم بخشیدن مفاهیم و خلق تصاویری زنده و بدیع است که نویسنده با ذکر نمونههایی از تابلوها و چشماندازهای زیبای قرآن، اثر نو و تازهای ارائه داده است.
- قرآن و هنر، نوشته علی نصیری (متولد1344ش) و از مجموعه کتابهای تفسیر موضوعی ویژه جوانان و برگرفتهشده از پایاننامه کارشناسی ارشد نویسنده با عنوان «بررسی جایگاه هنر از نگاه قرآن و روایات» است.
- هنر بدیع، اثر سید محمدرضا طباطبایی، یک دوره مسائل و قواعد علم بدیع با ذکر شواهد و مثالهای ادبی از متون دینی، قرآن، روایات و دیوانهای شعر فارسی و عربی است.
- درباره هنر شعر، اثر ارسطو، با ترجمه سهیل محسن افنان، کتابی است درباره شعر که تحت عناوین «فن شعر»، «هنر شاعری»، «بوطیقا»، «نامه ارسطاطالیس درباره هنر شعر»، «ارسطو و فن شعر»، توسط مترجمین و ناشرین متفاوت، در سالهای مختلف، منتشر شده است.
- تبليغات (هنر و رسانهها) از ديدگاه امام خمينی(س)، مجموعهای از گفتارها و نوشتارهای امام خمینی است که ماهیت و اهداف تبلیغات و رسانهها را در عصر پهلوی و نقش آن را در پیروزی انقلاب اسلامی و دوره استقرار جمهوری اسلامی تبیین میکند و اهداف تبلیغی و رسانهای استکبار جهانی را میشناساند و حقوق و مسئولیتهای مبلغان، هنرمندان و فعالان رسانهای را شرح میدهد.
- باستانشناسی و هنر بینالنهرین در دوران تاریخی، نوشته رحیم ولایتی (متولد 1337ش) به این پرسش پاسخ میدهد: اگر سرزمین مقدس بینالنهرین (بویژه عراق) جایگاه پیامبران الهی بوده است، چرا باستانشناسی امروز، در کاوشهای خود به این پدیده بیاعتنا است و فقط مظاهر فرهنگیِ آلوده به کفر و شرک را بسیار دقیق، علمی و آکادمیک میکاود؟! به گفته نویسنده این کتاب تورات است که زمینه ذهنی این نوع کاوش را در میان باستانشناسان فراهم آورده است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |