توبه (ابهامزدایی)
توبه ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- توبه آغوش رحمت متن سخنرانىهاى شيخ حسين انصاريان، در سال 1363ش، است. وى مباحثى تحقيقى پيرامون موضوع توبه مطرح كردند كه مورد استقبال قرار گرفت. سيد محمد جواد هاشمى يزدى، مدير مركز تحقيقاتى دارالصادقين، پيشنهاد تبديل اين مجموعه را به كتاب جهت استفاده بيشتر جامعه از اين مجموعه نمود. سخنرانىها، توسط مؤسسه دارالعرفان پياده شد و مورد تحقيق قرار گرفت و منتشر گرديد.
- التوبة ابو عبدالله حارث بن اسد محاسبی(170- 243ق) از صوفیان و مشاهير زهاد و محدثان قرن سوم است. این کتاب در موضوع اخلاق و زهد به نگارش درآمده و توسط عبد القادر احمد عطا تحقیق شده است.
- توبه: شرحی از دعای سی و یکم صحیفه سجادیه اثر سید محمد ضیاءآبادی، کتابی است که نگارنده دعای سی و یکم صحیفه سجادیه را به بیست و نه فراز تقسیم کرده است. او پس از نقل هر فراز و ترجمه آن با تکیه بر قرآن و حدیث به شرح و توضیح آن پرداخته است.
- توبه زیباترین پوزش اثر محمدحسین جعفری، کتابی است با رویکر فقهی - اخلاقی به توبه و گناه پرداخته است. در این اثر ارتباط توبه با واجبات و محرمات یاد شده و برخی واجبات و محرمات معرفی شده است. برای هر فصل پرسشهایی تنظیم شده که به کتاب جنبه آموزشی داده است.
- توبه (الأوبة الی التوبة من الحوبة) و ترجمه (الأوبة إلى التوبة من الحوبة) رسالهاى است عربى اثر علامه حسن حسنزاده آملى، كه در آن، موضوع «توبه» بررسى و تببين و به همراه ترجمه فارسى آن، به قلم ابراهیم احمديان، منتشر شده است.
- سير و سلوك، منزل دوم: توبه دفتر دوم از دفاترِ سير و سلوك استاد مظاهرى است و به شرح و تبيين منزل دوم از منازل سير و سلوك؛ يعنى منزل توبه، اختصاص دارد.
- توبه کنندگان ترجمه فارسى كتاب «التوابين» اثر ابن قدامه است كه توسط محمود مهدوى دامغانى ترجمه شده است.
- التوابين تأليف امام موفقالدين، ابومحمد، عبدالله بن احمد بن محمد بن قدامه مقدسى حنبلى (620 - 541ق)، به زبان عربى و حاوى ذكر اخبار برخى از توابين است كه به انگيزه تشويق خواننده به پىگيرى اخبار و احوال آنان و پيروى كردن از آنها نگاشته شده است.
- التوبة؛ حقيقتها و شروطها و آثارها اثر سيد كمال حيدرى، كتابى است در بيان حقيقت و شروط توبه كه به زبان عربى نوشته شده است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |