آفتاب در سایه مروری بر دیدگاه رهبری درباره حضرت مهدی(عج) و فلسفه انتظار: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'وي' به 'وی'
جز (جایگزینی متن - '==ساختار== ' به '==ساختار== ')
جز (جایگزینی متن - 'وي' به 'وی')
خط ۴: خط ۴:
| عنوان‌های دیگر =مروری بر دیدگاه رهبری درباره حضرت مهدی(عج) و فلسفه انتظار
| عنوان‌های دیگر =مروری بر دیدگاه رهبری درباره حضرت مهدی(عج) و فلسفه انتظار
| پدیدآوران =  
| پدیدآوران =  
[[خامنه‌ای، علی، رهبر جمهوری اسلامی ایران]] (نويسنده)
[[خامنه‌ای، علی، رهبر جمهوری اسلامی ایران]] (نویسنده)
| زبان =فارسی
| زبان =فارسی
| کد کنگره =‏DSR‎‏ ‎‏1691‎‏ ‎‏/‎‏د‎‏35‎‏
| کد کنگره =‏DSR‎‏ ‎‏1691‎‏ ‎‏/‎‏د‎‏35‎‏
خط ۳۶: خط ۳۶:


==گزارش محتوا==
==گزارش محتوا==
گوينده ابتدا از تولد نور نام مى‌برد و ولادت ايشان را تحولى بزرگ در امامت و ادامه زندگى انسان‌ها بيان مى‌كند و اهميت عيد نيمه شعبان را تالى تلالو ليالى قدر و وقت توجه، تذكر و توسل مى‌شمارد و روز اميد و ايمان به آينده مى‌نامد.مهدى(عج) آرزو و آشناى همه، كه با ايمان به او، شوق به زندگى در دل‌ها شدّت مى‌گيرد و باعث رابطه‌اى بين تمام شيعيان مى‌باشد. سخنران بعد از اين به بحث در مورد انتظار مى‌پردازد و آن را يكى از پر بركت‌ترين حالات انسان مى‌داند و دو بعد مثبت و منفى براى آن بر مى‌شمارد. ايشان انتظار مثبت را به معناى قانع نشدن به وضع موجود و بعد منفى آن را به معناى تسليم شدن در برابر همه پيشامدها مى‌داند. در كلامى ديگر از وظيفه منتظران سخن مى‌گويد كه با اعمال معنوى و اخلاقى و پيوندهاى دينى و اعتقادى و عاطفى با مومنين براى پنجه افكندن بازورگويان آماده سازى مى‌كنند. در ادامه گوينده، ايجاد زمينه‌هاى ظهور را يكى از مسائل بسيار مهم مى‌داند كه در زمان غيبت وظيفه سنگينى بر دوش مسلمانان واقعى است و با عمل كردن به احكام اسلامى و حاكميت قرآن و اسلام پديد مى‌آيد. ايشان ذكر مى‌كند كه ضرورت و معناى عدالت بسيار مهم است كه ظهور مهدى(عج) را ظهور عدالت و دادگسترى در دنيا مى‌داند.
گوینده ابتدا از تولد نور نام مى‌برد و ولادت ايشان را تحولى بزرگ در امامت و ادامه زندگى انسان‌ها بيان مى‌كند و اهميت عيد نيمه شعبان را تالى تلالو ليالى قدر و وقت توجه، تذكر و توسل مى‌شمارد و روز اميد و ايمان به آينده مى‌نامد.مهدى(عج) آرزو و آشناى همه، كه با ايمان به او، شوق به زندگى در دل‌ها شدّت مى‌گيرد و باعث رابطه‌اى بين تمام شيعيان مى‌باشد. سخنران بعد از اين به بحث در مورد انتظار مى‌پردازد و آن را يكى از پر بركت‌ترين حالات انسان مى‌داند و دو بعد مثبت و منفى براى آن بر مى‌شمارد. ايشان انتظار مثبت را به معناى قانع نشدن به وضع موجود و بعد منفى آن را به معناى تسليم شدن در برابر همه پيشامدها مى‌داند. در كلامى ديگر از وظيفه منتظران سخن مى‌گوید كه با اعمال معنوى و اخلاقى و پيوندهاى دينى و اعتقادى و عاطفى با مومنين براى پنجه افكندن بازورگویان آماده سازى مى‌كنند. در ادامه گوینده، ايجاد زمينه‌هاى ظهور را يكى از مسائل بسيار مهم مى‌داند كه در زمان غيبت وظيفه سنگينى بر دوش مسلمانان واقعى است و با عمل كردن به احكام اسلامى و حاكميت قرآن و اسلام پديد مى‌آيد. ايشان ذكر مى‌كند كه ضرورت و معناى عدالت بسيار مهم است كه ظهور مهدى(عج) را ظهور عدالت و دادگسترى در دنيا مى‌داند.


در پايان به درس‌هايى از ميلاد موعود كه عبارتند از: به سوى صلح، همّت به نابودى ظلم و جور، تجهيز نيرو و اقتدار، تشكيل و تقويت حكومت دينى، حضور مستمر و كارآمد در صحنه و مردم سالارى دينى مى‌باشد، و هر كدام را مورد بررسى و ارزيابى قرار مى‌دهد.
در پايان به درس‌هايى از ميلاد موعود كه عبارتند از: به سوى صلح، همّت به نابودى ظلم و جور، تجهيز نيرو و اقتدار، تشكيل و تقویت حكومت دينى، حضور مستمر و كارآمد در صحنه و مردم سالارى دينى مى‌باشد، و هر كدام را مورد بررسى و ارزيابى قرار مى‌دهد.


==وضعيت کتاب==
==وضعيت کتاب==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش