شرح أسماء الله الحسنی (ابهامزدایی)
شرح أسماء الله الحسنی ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- شرح الأسماء شرح دعاء الجوشن الكبير شرحى بر دعاى معروف «جوشن كبير»، به زبان عربى، نوشته مرحوم ملا هادى سبزوارى(ره) با تحقيق و تصحيح نجفقلى حبيبى که در آن هزار و یک اسم از أسماء الله الحسنی آمده است.
- شرح أسماء الله الحسنی اثر علامه ابوالقاسم عبدالكريم نيشابورى قشيرى، به تشريح و توضيح برخى از اسماء حسناى الهى پرداخته است.
- شرح اسماء الله الحسنی نوشته ابن برجان عبدالسلام بن عبدالرحمن اندلسی اشبیلی مشهور به غزالی اندلس (متوفی 536ق/1141م) از پیروان مکتب عرفانی ابن عریف است.
- شرح أسماء الله الحسنی للرازي كه خود مؤلف آن را لوامع البيّنات فى الاسماء و الصفات ناميده است توسط فخرالدين محمد رازى در قرن ششم هجرى نوشته شده است. اين كتاب همچنانكه از نامش پيداست در مورد اسماء و صفات الهى مىباشد.
- شرح أسماء الله الحسنی اثر عبدالرضا جمالزاده بوشهری، ترجمه فارسی از کتاب عربی فخرالدین محمد بن محمد بن عمر خطیب رازی، معروف به فخر رازی، با عنوان «اللوامع البينات في شرح أسماء الله تعالی و الصفات» است.
- المقصد الأسنی: شرح اسماء الله الحسنی اثر ابوحامد غزالی (450-505ق)، کتابی است به زبان عربی پیرامون اسماء الهی که با تحقیق محمد بیجو به چاپ رسیده است.
- المقام الأسنی في تفسير الأسماء الحسنی اثر علامه، شيخ تقىالدين، ابراهیم بن على كفعمى، از علماى بزرگ شيعه در قرن نهم هجرى است كه در موضوع تفسير نامهاى خداوند متعال نوشته شده است.
- كشف المعنی عن سر أسماء الله الحسنی عنوان اثری است یک جلدی به زبان عربی از محیالدین ابوعبدالله محمد معروف به ابنعربی(560- 638 ه) با موضوع عرفان نظری. این کتاب یکی از تصنیفات سنگینقدر، ارجمند، کملفظ و پرمحتوایی است که ابنعربی پیرامون اسماءالله یا نامهای نیک خداوند به نگارش درآورده است.
- كشف المعنی عن سر أسماء الله الحسنی که به قلم محىالدين بن عربى به رشته تأليف درآمده است، توسط على زمانى قمشهاى به زبان فارسی شرح و ترجمه گردیده، در بهار 1373ش در قم مقدس به پايان رسيده است. موضوع اين كتاب، معرفت اسماى الهى از راه تعلّق و تحقّق و تخلّق مىباشد.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |