مکتبة المحقق الطباطبائي: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲۲ اوت ۲۰۱۹
جز
جایگزینی متن - 'ی‎ش' به 'ی‌ش'
جز (جایگزینی متن - 'ی‎ن' به 'ی‌ن')
جز (جایگزینی متن - 'ی‎ش' به 'ی‌ش')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۴۵: خط ۴۵:


===کتب چاپ سنگی===
===کتب چاپ سنگی===
کتاب‌های چاپ سنگی این کتابخانه شامل کتاب‌هایی است که از مجموعه محقق طباطبایی و مجموعه شیخ محمدحسین قاضی و برخی کتاب‌های خریداری‎شده توسط بنیاد محقق طباطبایی، تشکیل شده است<ref>ر.ک: همان</ref>.
کتاب‌های چاپ سنگی این کتابخانه شامل کتاب‌هایی است که از مجموعه محقق طباطبایی و مجموعه شیخ محمدحسین قاضی و برخی کتاب‌های خریداری‌شده توسط بنیاد محقق طباطبایی، تشکیل شده است<ref>ر.ک: همان</ref>.


===نشریات===
===نشریات===
خط ۵۸: خط ۵۸:


===اسناد===
===اسناد===
مجموعه بزرگی از اسناد صاحب عروه، آیت‌الله سید محمدکاظم طباطبایی یزدی، شامل فتاوی و مکاتبات در بخش اسناد بنیاد محقق طباطبایی نگهداری می‎شود. این مجموعه شامل اسناد سیاسی دوران مشروطه، اسناد فقهی و استفتائات، اسناد اجتماعی و مکاتبات با شیوخ عشایر و اسناد مالی است. تعداد این اسناد بیش از 6000 پاره سند است که اکثراً مربوط به سال‎های پایانی حیات صاحب عروه است و شاید هیچ جا چنین مجموعه‌ای در تاریخ مرجعیت از یک مرجع برجای نمانده باشد و از این حیث در نوع خود بی‌نظیر است<ref>ر.ک: همان</ref>.
مجموعه بزرگی از اسناد صاحب عروه، آیت‌الله سید محمدکاظم طباطبایی یزدی، شامل فتاوی و مکاتبات در بخش اسناد بنیاد محقق طباطبایی نگهداری می‌شود. این مجموعه شامل اسناد سیاسی دوران مشروطه، اسناد فقهی و استفتائات، اسناد اجتماعی و مکاتبات با شیوخ عشایر و اسناد مالی است. تعداد این اسناد بیش از 6000 پاره سند است که اکثراً مربوط به سال‎های پایانی حیات صاحب عروه است و شاید هیچ جا چنین مجموعه‌ای در تاریخ مرجعیت از یک مرجع برجای نمانده باشد و از این حیث در نوع خود بی‌نظیر است<ref>ر.ک: همان</ref>.


===آرشیو صاحب عروه===
===آرشیو صاحب عروه===
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش