طلاق (ابهامزدایی)
طلاق، ممکن است عنوان برای کتابهای ذیل باشد:
- طلاق یا فاجعه انحلال خانواده، تألیف حسین حقانی زنجانی، کتابی است که با استفاده از آیات قرآن و روایات، مسائل مربوط به طلاق را از جنبههای گوناگون بررسی شده است.
- ا آسیبشناسی اجتماعی خانواده و طلاق، تألیف محمدحسین فرجاد، مباحث مربوط به خانوده و آسیبهای اجتماعی آن را مورد بررسی قرار میدهد.
- رسالة في طلاق الحائض و الغائب عن زوجته، تألیف زينالدين بن على جبعى عاملى معروف به شهيد ثانى (م 966 ق) است.
- نظام الطلاق في الشريعة الإسلامية الغراء، تقريرات بحث خارج فقه آيتالله شيخ جعفر سبحانى است كه توسط حجتالاسلام، سيف الله يعقوبى اصفهانى در حدود سالهاى 1414ق، به زبان عربى نوشته شده است.
- الأحوال الشخصية، الطلاق، تألیف سید کاظم مصطفوی، از جمله تألیفات با موضوع طلاق و مباحث مرتبط با آن است. طلاق از جمله احوال شخصیه و راه حلی برای اختلافات خانوادگی است. این اثر در یک جلد به زبان عربی منتشر شده است.
- رسالة في طلاق الغائب، تألیف شيخ على بن حسين كركى، معروف به محقق كركى، محقق ثانى (م 940 ه ق)
- وكالة الزوجة في طلاق نفسها في فقه الإمام اثر شیخ محمدرضا بن هادی کاشفالغطاء (1310-1366ق)، پژوهشی است در بررسی وکالت زوجه در طلاق خودش مطابق با فقه امامیه و قوانین کشور عراق.
- تفصيل الشريعة في شرح تحرير الوسيلة - الطلاق، المواريث، تأليف آیتالله محمد فاضل لنكرانى، در موضوع احكام مربوط به طلاق خلع و مبارات، احكام ظهار، ايلاء و لعان و احكام مربوط به ارث به نگارش درآمده است. اين كتاب توسط مركز فقهى ائمه اطهار عليهمالسلام تحقيق و انتشار يافته است.
- أنوار الفقاهة: كتاب الطلاق، اثر حسن بن جعفر کاشفالغطاء (متوفی ۱۲۶۲ق) از افراد مشهور آل کاشف الغطاست. این موسوعه که مشتمل بر یک دوره فقه استدلالی شیعه است، در بیستوچهار جلد به زبان عربی منتشر شده است.
- بررسی فقهی حقوق خانواده، نکاح و انحلال آن (مواد 1034 تا 1157 قانون مدنی)، اثر سید مصطفی محقق داماد، کتابی است پیرامون حقوق خانواده و قوانین مربوط به ازدواج و طلاق در قانون مدنی.
- منهاج الأحكام في النكاح و الطلاق، اثر سید یوسف مدنی تبریزی (متوفی 1392ش)، به زبان عربی، در بیان احکام نکاح و طلاق است.
این صفحه برای ابهامزدایی است و پیوندهایی به صفحات گوناگون با نامهای مشابه دارد. اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای به اینجا رسیدهاید، در صورت تمایل، به همان صفحه بروید و آن پیوند را به صفحهٔ مناسب خودش مربوط کنید. |