نهروالی، محمد بن احمد: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    جز (جایگزینی متن - 'مى‌كردند' به 'می‌كردند')
    خط ۳۱: خط ۳۱:
    </div>
    </div>


    '''قطب‌الدين بن علاءالدين النهروالي'''' از علماى حنفى مذهب قرن دهم هجرى است. نسبت او آن گونه كه برخى توهم كرده‌اند، به نهروان نمى‌رسد، بلكه به گفته «أعلام الإعلام» به قريه‌اى از هند باز مى‌گردد. او در زمينه فقه، اصول، تفسير و ساير علوم تدريس مى‌نمود و كاتب اشراف مكه بود. فصاحت و بلاغت در برخى از آثارش مانند: «البرق اليماني في الفتح العثماني» به خوبى نمايان است. از روحيات او چنين نقل كرده‌اند كه به گردش در باغ و بوستان علاقه داشت. به دليلى نامعلوم نزد اتراك از جايگاه والايى برخوردار بود و كسى از بزرگان آن‌ها حج به جاى نمى‌آورد مگر اينكه با او طواف به جاى آورد. آن‌ها به او كتب نفيس و عطاياى فراوانى تقديم مى‌كردند. وى در سال 998ق بدرود حيات گفت.
    '''قطب‌الدين بن علاءالدين النهروالي'''' از علماى حنفى مذهب قرن دهم هجرى است. نسبت او آن گونه كه برخى توهم كرده‌اند، به نهروان نمى‌رسد، بلكه به گفته «أعلام الإعلام» به قريه‌اى از هند باز مى‌گردد. او در زمينه فقه، اصول، تفسير و ساير علوم تدريس مى‌نمود و كاتب اشراف مكه بود. فصاحت و بلاغت در برخى از آثارش مانند: «البرق اليماني في الفتح العثماني» به خوبى نمايان است. از روحيات او چنين نقل كرده‌اند كه به گردش در باغ و بوستان علاقه داشت. به دليلى نامعلوم نزد اتراك از جايگاه والايى برخوردار بود و كسى از بزرگان آن‌ها حج به جاى نمى‌آورد مگر اينكه با او طواف به جاى آورد. آن‌ها به او كتب نفيس و عطاياى فراوانى تقديم می‌كردند. وى در سال 998ق بدرود حيات گفت.


    == تأليفات==
    == تأليفات==

    نسخهٔ ‏۱۳ نوامبر ۲۰۱۸، ساعت ۲۰:۲۶

    نهروالی، محمد بن احمد
    نام نهروالی، محمد بن احمد
    نام های دیگر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت 990 ق
    اساتید
    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE16113AUTHORCODE

    قطب‌الدين بن علاءالدين النهروالي' از علماى حنفى مذهب قرن دهم هجرى است. نسبت او آن گونه كه برخى توهم كرده‌اند، به نهروان نمى‌رسد، بلكه به گفته «أعلام الإعلام» به قريه‌اى از هند باز مى‌گردد. او در زمينه فقه، اصول، تفسير و ساير علوم تدريس مى‌نمود و كاتب اشراف مكه بود. فصاحت و بلاغت در برخى از آثارش مانند: «البرق اليماني في الفتح العثماني» به خوبى نمايان است. از روحيات او چنين نقل كرده‌اند كه به گردش در باغ و بوستان علاقه داشت. به دليلى نامعلوم نزد اتراك از جايگاه والايى برخوردار بود و كسى از بزرگان آن‌ها حج به جاى نمى‌آورد مگر اينكه با او طواف به جاى آورد. آن‌ها به او كتب نفيس و عطاياى فراوانى تقديم می‌كردند. وى در سال 998ق بدرود حيات گفت.

    تأليفات

    1- الأعلام في أخبار بيت‌الله الحرام

    2- تاريخ المدينة.


    وابسته‌ها

    الإعلام بأعلام بيت‌الله الحرام