پدر، مادر شما را دوست دارم: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR35689J1.jpg | عنوان = پدر، مادر شما را دوست دارم | عنوان‌های دیگر = آموزه های قرآن و اهل بیت (ع) برای زندگی بهتر ** پدر، مادر شما را دوست دارم: نگاهی به حقوق متقابل والدین و فرزندان ** حقوق متقابل والدین و فرزندان | پدیدآورند...» ایجاد کرد)
     
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۵: خط ۲۵:
    }}
    }}


    ''' پدر، مادر شما را دوست دارم'''، نوشته عبدالکریم پاک‌نیا تبریزی است که نویسنده، آن را به‌منظور آشنایی با آموزه‌های قرآن و اهل‌بیت(ع) برای زندگی بهتر تدوین کرده است. این اثر در جشنواره کتاب خانواده در سال 1386 برگزیده شده است<ref>ر.ک: طلیعه سخن، ص11</ref>‏.
    ''' پدر، مادر شما را دوست دارم'''، نوشته [[پاک‌نیا، عبدالکریم|عبدالکریم پاک‌نیا تبریزی]] است که نویسنده، آن را به‌منظور آشنایی با آموزه‌های قرآن و اهل‌بیت(ع) برای زندگی بهتر تدوین کرده است. این اثر در جشنواره کتاب خانواده در سال 1386 برگزیده شده است<ref>ر.ک: طلیعه سخن، ص11</ref>‏.


    این اثر برای مخاطبان عام نوشته شده است؛ ازاین‌رو، پاک‌نیا‌ از داستان‌هایی درباره پیشوایان دین (به‌ویژه، اهل‌بیت) و اندیشمندان دینی مانند علامه مجلسی و امام خمینی و نیز نامدارانی از جهان گذشته و معاصر (مانند سعدی شیرازی و ادیسون) بهره ‌گرفته است<ref>ر.ک: متن کتاب، ص63 و 42 و 48 و 147 و 171 و 25</ref>. البته نقل ‏روایت‌های تربیتی پیشوایان دین در این اثر از منبع‌های شیعی است<ref>ر.ک: همان، ص45</ref>‏.
    این اثر برای مخاطبان عام نوشته شده است؛ ازاین‌رو، پاک‌نیا‌ از داستان‌هایی درباره پیشوایان دین (به‌ویژه، اهل‌بیت) و اندیشمندان دینی مانند [[مجلسی، محمدباقر|علامه مجلسی]] و [[موسوی خمینی، سید روح‌الله|امام خمینی]] و نیز نامدارانی از جهان گذشته و معاصر (مانند [[سعدی، مصلح بن عبدالله|سعدی شیرازی]] و [[ادیسون]]) بهره ‌گرفته است<ref>ر.ک: متن کتاب، ص63 و 42 و 48 و 147 و 171 و 25</ref>. البته نقل ‏روایت‌های تربیتی پیشوایان دین در این اثر از منبع‌های شیعی است<ref>ر.ک: همان، ص45</ref>‏.


    او نخستین بخش را با حقوق فرزندان آغاز نموده و مسئولیت پدر و مادر را در برابر آنان گوشزد می‌کند<ref>ر.ک: همان، ص123-15</ref>‏.
    او نخستین بخش را با حقوق فرزندان آغاز نموده و مسئولیت پدر و مادر را در برابر آنان گوشزد می‌کند<ref>ر.ک: همان، ص123-15</ref>‏.
    خط ۳۳: خط ۳۳:
    بخش دوم، درباره حقوق پدر و مادر است و در آن ضمن یادآوری اهمیت این حقوق، شماری از آن‌ها ذکر شده است<ref>ر.ک: همان، ص194-129</ref>‏و
    بخش دوم، درباره حقوق پدر و مادر است و در آن ضمن یادآوری اهمیت این حقوق، شماری از آن‌ها ذکر شده است<ref>ر.ک: همان، ص194-129</ref>‏و


    پاک‌نیا، آثار نیکی به والدین را در پاداش‌هایی مانند بهشت، داشتن فرزندان صالح و کامرانی در زندگی برجسته کرده است<ref>ر.ک: همان، ص195 و 209 و 212</ref>. ‏او برای اینکه خواننده به تصویری درست و نمایان از رابطه فرزندان با پدر و مادر دست یابد، از سیره صالحان در این موضوع بهره گرفته است<ref>ر.ک: همان، ص227-215</ref>.
    [[پاک‌نیا، عبدالکریم|پاک‌نیا]]، آثار نیکی به والدین را در پاداش‌هایی مانند بهشت، داشتن فرزندان صالح و کامرانی در زندگی برجسته کرده است<ref>ر.ک: همان، ص195 و 209 و 212</ref>. ‏او برای اینکه خواننده به تصویری درست و نمایان از رابطه فرزندان با پدر و مادر دست یابد، از سیره صالحان در این موضوع بهره گرفته است<ref>ر.ک: همان، ص227-215</ref>.


    ‏عواقب بدی به پدر و مادر، پایان‌بخش مباحث کتاب است<ref>ر.ک: همان، ص243-228</ref>‏.
    ‏عواقب بدی به پدر و مادر، پایان‌بخش مباحث کتاب است<ref>ر.ک: همان، ص243-228</ref>‏.

    نسخهٔ ‏۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۷:۲۴

    پدر، مادر شما را دوست دارم
    پدر، مادر شما را دوست دارم
    پدیدآورانپاک‌‎نیا، عبدالکریم (نويسنده)
    عنوان‌های دیگرآموزه های قرآن و اهل بیت (ع) برای زندگی بهتر ** پدر، مادر شما را دوست دارم: نگاهی به حقوق متقابل والدین و فرزندان ** حقوق متقابل والدین و فرزندان
    ناشرفرهنگ اهل بيت (علیهم السلام)
    مکان نشرایران - قم
    سال نشر1392ش
    چاپ13
    شابک978-964-95482-4-1
    موضوعاحادیث شیعه - قرن 14 - تربیت خانوادگی (اسلام) - احادیث - والدین - احادیث - والدین و کودک (اسلام) - احادیث
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    ‎‏‎‏و‎‏25‎‏ ‎‏پ‎‏2 141/5 BP
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    پدر، مادر شما را دوست دارم، نوشته عبدالکریم پاک‌نیا تبریزی است که نویسنده، آن را به‌منظور آشنایی با آموزه‌های قرآن و اهل‌بیت(ع) برای زندگی بهتر تدوین کرده است. این اثر در جشنواره کتاب خانواده در سال 1386 برگزیده شده است[۱]‏.

    این اثر برای مخاطبان عام نوشته شده است؛ ازاین‌رو، پاک‌نیا‌ از داستان‌هایی درباره پیشوایان دین (به‌ویژه، اهل‌بیت) و اندیشمندان دینی مانند علامه مجلسی و امام خمینی و نیز نامدارانی از جهان گذشته و معاصر (مانند سعدی شیرازی و ادیسون) بهره ‌گرفته است[۲]. البته نقل ‏روایت‌های تربیتی پیشوایان دین در این اثر از منبع‌های شیعی است[۳]‏.

    او نخستین بخش را با حقوق فرزندان آغاز نموده و مسئولیت پدر و مادر را در برابر آنان گوشزد می‌کند[۴]‏.

    بخش دوم، درباره حقوق پدر و مادر است و در آن ضمن یادآوری اهمیت این حقوق، شماری از آن‌ها ذکر شده است[۵]‏و

    پاک‌نیا، آثار نیکی به والدین را در پاداش‌هایی مانند بهشت، داشتن فرزندان صالح و کامرانی در زندگی برجسته کرده است[۶]. ‏او برای اینکه خواننده به تصویری درست و نمایان از رابطه فرزندان با پدر و مادر دست یابد، از سیره صالحان در این موضوع بهره گرفته است[۷].

    ‏عواقب بدی به پدر و مادر، پایان‌بخش مباحث کتاب است[۸]‏.

    پانویس

    1. ر.ک: طلیعه سخن، ص11
    2. ر.ک: متن کتاب، ص63 و 42 و 48 و 147 و 171 و 25
    3. ر.ک: همان، ص45
    4. ر.ک: همان، ص123-15
    5. ر.ک: همان، ص194-129
    6. ر.ک: همان، ص195 و 209 و 212
    7. ر.ک: همان، ص227-215
    8. ر.ک: همان، ص243-228

    منابع مقاله

    طلیعه سخن و متن کتاب.

    وابسته‌ها