الفتح المبين في حل رموز و مصطلحات الفقهاء و الأصوليين: تفاوت میان نسخه‌ها

    جز (جایگزینی متن - '،ص' به '، ص')
    خط ۴۰: خط ۴۰:
    در قسمت چهارم، از اصطلاحات فقهی مذهب حنبلی، سخن به میان آمده است<ref>همان، ص147</ref>.
    در قسمت چهارم، از اصطلاحات فقهی مذهب حنبلی، سخن به میان آمده است<ref>همان، ص147</ref>.


    در بخش دوم، اصطلاحات و رموز معمول میان علمای اصول، از میان کتاب‌هایی همچون «[[غاية الوصول في شرح لب الأصول|غایة الوصول في شرح لب الاصول]]» و «[[جامع الاسرار فی شرح المنار]]» مورد بررسی قرار گرفته است<ref>همان،ص175</ref>.
    در بخش دوم، اصطلاحات و رموز معمول میان علمای اصول، از میان کتاب‌هایی همچون «[[غاية الوصول في شرح لب الأصول|غایة الوصول في شرح لب الاصول]]» و «[[جامع الاسرار فی شرح المنار]]» مورد بررسی قرار گرفته است<ref>همان، ص175</ref>.


    در بخش سوم، به ضوابط و قواعدی که محققین و دانشجویان نیاز به دانستن آن دارند، پرداخته شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به‌اصطلاح [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]] در «[[منتقی الاخبار]]»، رموز عجم در کتب عربی و اصطلاحات مذکور در کتاب «غایة البیان» اشاره کرد<ref>همان،ص181-213</ref>.
    در بخش سوم، به ضوابط و قواعدی که محققین و دانشجویان نیاز به دانستن آن دارند، پرداخته شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به‌اصطلاح [[ابن تیمیه، احمد بن عبدالحلیم|ابن تیمیه]] در «[[منتقی الاخبار]]»، رموز عجم در کتب عربی و اصطلاحات مذکور در کتاب «غایة البیان» اشاره کرد<ref>همان، ص181-213</ref>.


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==