مؤسسه علامه مجدد وحید بهبهانی: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'وحید بهبهانی، محمدباقر' به 'بهبهانی، محمدباقر بن محمداکمل'
جز (جایگزینی متن - 'وحید بهبهانی، محمدباقر' به 'بهبهانی، محمدباقر بن محمداکمل')
 
خط ۳۰: خط ۳۰:
</div>
</div>


'''مؤسسه علامه مجدد وحید بهبهانی''' (تأسیس 1370ش)، مرکزی است برای تحقیق و نشر آثار فقهای امامیه از علمای بیت علامه وحید (خاندان آل آقا) که آثار ارزشمندی همچون «[[مصابيح الظلام في شرح مفاتيح الشرائع|مصابيح الظلام]]» و «[[حاشية الوافي]]» اثر [[وحید بهبهانی، محمدباقر|محمدباقر بن محمد اکمل وحید بهبهانی]] و «[[راد شبهات الكفار]]» نوشته [[محمدعلی بن علامه محمدباقر وحید بهبهانی]] را عرضه نموده است.
'''مؤسسه علامه مجدد وحید بهبهانی''' (تأسیس 1370ش)، مرکزی است برای تحقیق و نشر آثار فقهای امامیه از علمای بیت علامه وحید (خاندان آل آقا) که آثار ارزشمندی همچون «[[مصابيح الظلام في شرح مفاتيح الشرائع|مصابيح الظلام]]» و «[[حاشية الوافي]]» اثر [[بهبهانی، محمدباقر بن محمداکمل|محمدباقر بن محمد اکمل وحید بهبهانی]] و «[[راد شبهات الكفار]]» نوشته [[محمدعلی بن علامه محمدباقر وحید بهبهانی]] را عرضه نموده است.


==تأسیس==
==تأسیس==
خط ۳۶: خط ۳۶:


==انگیزه تأسیس==
==انگیزه تأسیس==
یکی از انگیزهای اصلی معظم‌له در بنیان نهادن این پایگاه وزین علمی، نسخه‌های خطی‌ای بود که به دلیل انتساب فامیلی با علامه وحید (جد امی) در کتابخانه ایشان موجود بود. علاوه بر این نسخ، نسخه‌های نفیس دیگری که با کوشش دیگر بستگان به دست آمد، انگیزه را مضاعف نمود. در این میان می‌توان به نسخه‌هایی اشاره کرد که از حریق تأثرآور کتابخانه بزرگ علامه [[آقامحمدعلی کرمانشاهی|آقا محمدعلی کرمانشاهی]] (فرزند [[وحید بهبهانی، محمدباقر|علامه وحید]] و صاحب کتاب «[[مقامع الفضل]]») در کرمانشاه، برجای مانده بود.
یکی از انگیزهای اصلی معظم‌له در بنیان نهادن این پایگاه وزین علمی، نسخه‌های خطی‌ای بود که به دلیل انتساب فامیلی با علامه وحید (جد امی) در کتابخانه ایشان موجود بود. علاوه بر این نسخ، نسخه‌های نفیس دیگری که با کوشش دیگر بستگان به دست آمد، انگیزه را مضاعف نمود. در این میان می‌توان به نسخه‌هایی اشاره کرد که از حریق تأثرآور کتابخانه بزرگ علامه [[آقامحمدعلی کرمانشاهی|آقا محمدعلی کرمانشاهی]] (فرزند [[بهبهانی، محمدباقر بن محمداکمل|علامه وحید]] و صاحب کتاب «[[مقامع الفضل]]») در کرمانشاه، برجای مانده بود.


==فعالیت‌ها==
==فعالیت‌ها==