الگو:صفحهٔ اصلی/مقالهٔ برگزیده اول: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
     
    (۳۵۰ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۷ کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱: خط ۱:
    <div class="boxTitle"><big>'''[[سقوط اسرائیل]]'''</big></div>
    [[پرونده:NUR11959J1.jpg|بی‌قاب|چپ|كحل البصر في سيرة سيد البشر صلی‌الله‌عليه‌و‌آله|175px]]
    [[پرونده:NUR13499J1.jpg|بندانگشتی|سقوط اسرائیل|175px]]


    '''سقوط اسرائيل''' ترجمه فارسى «[[سقوط الإسرائيل من العلو و الإفساد إلى الزوال]]» اثر عربى [[فتلاوی، مهدی حمد|مهدى حمد الفتلاوى]] با ترجمه [[ذو القدر، محمدباقر|محمدباقر ذوالقدر]]، پژوهشى است پيرامون قضيه فلسطين، با استناد به آيات قرآن و احاديثى كه مؤيد قرآنى دارد كه در سال 2001م نوشته شده است.
    '''كحل البصر في سيرة سيد البشر''' تأليف مرحوم محدث حاج [[قمی، عباس|شيخ عباس قمى]] (م 1359) در يك مجلد و به زبان عربى مى‌باشد. موضوع كتاب همان گونه كه از نامش پيداست تاريخ و سيره رسول گرامى اسلام(ص) بوده كه در عين اجمال از جامعيت برخوردار است. مصادر اين كتاب به وسيله شيخ عبدالرزاق حريزى نژاد تحقيق شده است.


    مترجم در مقدمه خود، به دنبال اشاره به رمز حمايت غرب و آمريكا از رژيم صهيونيستى و تحميل اين همه خسارات بر مردم فلسطين و جهان اسلام بوده و معتقد است، مادام كه صهيونيسم و انديشه‌هاى بيمارگونه توراتى گريبان هيئت حاكمه آمريكا را رها نكرده است، سیاسیت‌هاى غرب، برهمين پاشنه چرخيده و تنها راهى كه پيش روى مسلمانان وجود دارد، راه مبارزه و مقاومت است.
    مرحوم [[قمی، عباس|محدث قمى]] در باب اول كتاب، تاريخ و زندگى‌نامه هر يك از نياكان پيامبر اكرم(ص) را تا جناب (عدنان)، به صورت گزيده و مجمل به رشته تحرير درآورده و بعد از جناب (عدنان) به تاريخ‌نگارى خود، راجع به نياكان پيامبر اكرم(ص) خاتمه داده است.


    مقدمه مؤلف، به آينده اسلامى از ديدگاه احاديث نبوى(ص) نگريسته و پس از انتقاد از حاكميت زمامداران خيانتكار بر امت اسلامى، نحوه سلطه قدرت‌هاى كفر بر جوامع اسلامى را تبيين كرده است.
    نویسنده باب دوم کتاب را با ذكر اتفاقاتى كه در هنگام تولد حضرت ختمى مرتبت(ص) به وقوع پيوسته است، آغاز مى‌نمايد. اتفاقاتى؛ همچون: خاموش شدن آتشكده فارس بعد از هزار سال، خشك شدن درياچه ساوه، ممنوع شدن شياطين و جنيان از آگاهى يافتن از اخبار آسمان‌ها و بسته شدن درب‌هاى آسمان بر روى آن‌ها و...


    فصل نخست، پس از طرح مباحثى پيرامون تسليم و شكست عرب‌ها در برابر استكبار غرب، ظهور انقلاب اسلامى، شكست و عقب‌نشينى حكومت‌هاى عربى، با ارائه سه دليل قاطع از قرآن، امكان هر گونه صلح و سازش با يهوديان را ناممكن مى‌شمارد:
    سپس نویسنده به ذكر تعداد دايه‌هاى حضرت رسول اكرم(ص) و اتفاقاتى كه در سنين كودكى ايشان واقع شده است، مى‌پردازد كه از جمله آن‌ها:


    # درگيرى داخلى يهود كه ناشى از حاكميت روح كينه‌توزى و دشمنى در روابط آن‌ها و نوعى عقوبت و مجازات الهى است.
    #درگذشت مادر مكرم پيامبر اكرم(ص) جناب آمنه است؛ در حالى كه سن حضرت محمد(ص) بيش از چهار سال و بنا به قولى شش سال نبوده است.
    # خوى و خصلت خصمانه كه اخلاقيات خشن و دهشت‌افكن ناشى از تعاليم تحريف شده تورات آن را تقويت مى‌كند.
    #قرار گرفتن حضرت رسول اكرم(ص) تحت سرپرستى جناب عبدالمطلب(ع) و بيان تعداد فرزندان ايشان و مختصرى از زندگانى آن‌ها.
    # پيمان‌شكنى و نقض عهد كه يكى از صفات ثابت جامعه يهود بوده كه در طول زمان تغيير نكرده و قرآن نيز بدان تصريح دارد.
    #حضرت رسول اكرم(ص) تحت سرپرستى جناب ابوطالب(ع) و بيان تعداد فرزندان ايشان و مختصرى از زندگانى آن‌ها.
    #بعثت با بركت نبى مكرم اسلام(ص).


    دوم، فرجام اسرائيل از منظر قرآن و سنت نبوى را تحت عنوان سقوط مثلث شيطانى بررسى است.
    مرحوم [[قمی، عباس|محدث قمى]] در اين باره مى‌نويسد: در چهلمين سالروز تولد ايشان، خداوند متعال رسول خود را به كسوت نبوت اختصاص داد و براى هدايت عالميان وى را برانگيخت تا آن‌ها را از بت پرستى و عبادت شيطان به يكتاپرستى با قرآنى كه آيات آن استوار و برهان‌هاى او محكم است، دعوت نمايد. و اين اتفاق در روز 27 رجب و پنج سال بعد از تجديد بناى كعبه به وقوع پيوست.


    مؤلف با آوردن آياتى از قرآن، اثبات مى‌كند كه اين كتاب آسمانى، از وجود نوعى توطئه مشترك بين يهود و نصارا، براى طراحى و اجراى نقشه‌اى به منظور مقابله با اسلام و تلاش نافرجام براى خاموش كردن «نور خدا» پرده برمى‌دارد، بى‌آنكه از نشانه‌هاى اين توطئه و ماهيت، اهداف و زمان وقوع آن، سخنى به ميان آورد. <div class="mw-ui-button">[[سقوط اسرائیل|'''ادامه''']]</div>
    [[قمی، عباس|محدث قمى]] در ادامه مطالب اين باب، به بيان مكارم اخلاق حضرت رسول اكرم(ص) و صفات انسانى ايشان مى‌پردازد، كه به حق اين گونه سجاياى پسنديده زيبنده وجود مقدس ايشان بوده و سرمشق بسيار مناسبى براى همه مسلمانان است.<span id="mp-more">[[كحل البصر في سيرة سيد البشر صلی‌الله‌عليه‌و‌آله|'''ادامه ...''']]</span>

    نسخهٔ کنونی تا ‏۱۶ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۲۳:۴۰

    كحل البصر في سيرة سيد البشر صلی‌الله‌عليه‌و‌آله

    كحل البصر في سيرة سيد البشر تأليف مرحوم محدث حاج شيخ عباس قمى (م 1359) در يك مجلد و به زبان عربى مى‌باشد. موضوع كتاب همان گونه كه از نامش پيداست تاريخ و سيره رسول گرامى اسلام(ص) بوده كه در عين اجمال از جامعيت برخوردار است. مصادر اين كتاب به وسيله شيخ عبدالرزاق حريزى نژاد تحقيق شده است.

    مرحوم محدث قمى در باب اول كتاب، تاريخ و زندگى‌نامه هر يك از نياكان پيامبر اكرم(ص) را تا جناب (عدنان)، به صورت گزيده و مجمل به رشته تحرير درآورده و بعد از جناب (عدنان) به تاريخ‌نگارى خود، راجع به نياكان پيامبر اكرم(ص) خاتمه داده است.

    نویسنده باب دوم کتاب را با ذكر اتفاقاتى كه در هنگام تولد حضرت ختمى مرتبت(ص) به وقوع پيوسته است، آغاز مى‌نمايد. اتفاقاتى؛ همچون: خاموش شدن آتشكده فارس بعد از هزار سال، خشك شدن درياچه ساوه، ممنوع شدن شياطين و جنيان از آگاهى يافتن از اخبار آسمان‌ها و بسته شدن درب‌هاى آسمان بر روى آن‌ها و...

    سپس نویسنده به ذكر تعداد دايه‌هاى حضرت رسول اكرم(ص) و اتفاقاتى كه در سنين كودكى ايشان واقع شده است، مى‌پردازد كه از جمله آن‌ها:

    1. درگذشت مادر مكرم پيامبر اكرم(ص) جناب آمنه است؛ در حالى كه سن حضرت محمد(ص) بيش از چهار سال و بنا به قولى شش سال نبوده است.
    2. قرار گرفتن حضرت رسول اكرم(ص) تحت سرپرستى جناب عبدالمطلب(ع) و بيان تعداد فرزندان ايشان و مختصرى از زندگانى آن‌ها.
    3. حضرت رسول اكرم(ص) تحت سرپرستى جناب ابوطالب(ع) و بيان تعداد فرزندان ايشان و مختصرى از زندگانى آن‌ها.
    4. بعثت با بركت نبى مكرم اسلام(ص).

    مرحوم محدث قمى در اين باره مى‌نويسد: در چهلمين سالروز تولد ايشان، خداوند متعال رسول خود را به كسوت نبوت اختصاص داد و براى هدايت عالميان وى را برانگيخت تا آن‌ها را از بت پرستى و عبادت شيطان به يكتاپرستى با قرآنى كه آيات آن استوار و برهان‌هاى او محكم است، دعوت نمايد. و اين اتفاق در روز 27 رجب و پنج سال بعد از تجديد بناى كعبه به وقوع پيوست.

    محدث قمى در ادامه مطالب اين باب، به بيان مكارم اخلاق حضرت رسول اكرم(ص) و صفات انسانى ايشان مى‌پردازد، كه به حق اين گونه سجاياى پسنديده زيبنده وجود مقدس ايشان بوده و سرمشق بسيار مناسبى براى همه مسلمانان است.ادامه ...