بهشت (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (Hbaghizadeh صفحهٔ بهشت (ابهام زدایی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به بهشت (ابهام‌زدایی) منتقل کرد)
     
    (۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
    خط ۱۰: خط ۱۰:




    *[[بهشت و دوزخ از نگاه قرآن و حدیث ]] ، اثر [[محمدی ری‌شهری، محمد|محمد محمدی ری‌شهری]] (1325-1401ش) است که با نگاه قرآنی و روایی، جایگاه و سرنوشت نیکوکاران و تبهکاران را بررسی کرده است. این کتاب در یک کار گروهی، با همکاری [[موسوی، رسول|سید رسول موسوی]] و ترجمه [[شیخی، حمیدرضا|حمیدرضا شیخی]] و تلاش دیگر محققان در دو جلد انجام یافته است. این کتاب، بهشت و دوزخ را در دو بخش جداگانه پژوهش نموده است؛ بهشت، موضوع نخستین بخش کتاب است که با ذکر کاربردهاى واژۀ «جنّت» در قرآن و حدیث آغاز گردیده و در آن از جنّتِ موعود در سرای دیگر گفتگو می‌شود و حدیث‌های مربوط به آفرینش بهشت و دوزخ با دیدگاه‌های گوناگون گزارش شده است.
    *[[بهشت و دوزخ از نگاه قرآن و حدیث]]، اثر [[محمدی ری‌شهری، محمد|محمد محمدی ری‌شهری]] (1325-1401ش) است که با نگاه قرآنی و روایی، جایگاه و سرنوشت نیکوکاران و تبهکاران را بررسی کرده است. این کتاب در یک کار گروهی، با همکاری [[موسوی، رسول|سید رسول موسوی]] و ترجمه [[شیخی، حمیدرضا|حمیدرضا شیخی]] و تلاش دیگر محققان در دو جلد انجام یافته است. این کتاب، بهشت و دوزخ را در دو بخش جداگانه پژوهش نموده است؛ بهشت، موضوع نخستین بخش کتاب است که با ذکر کاربردهاى واژۀ «جنّت» در قرآن و حدیث آغاز گردیده و در آن از جنّتِ موعود در سرای دیگر گفتگو می‌شود و حدیث‌های مربوط به آفرینش بهشت و دوزخ با دیدگاه‌های گوناگون گزارش شده است.





    نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۰

    بهشت ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:



    • شهر بهشت سروده‌ی استاد کاظم محمّدی است. کتابی است با 300 رباعی که شرایط مطلوب زیستن و زیستگاهی مطلوب را در حوزه‌ی انسانی و در چارچوب جامعه با در نظر داشتن عقل و دین تبیین می‌کند.


    • بهشت و دوزخ از نگاه قرآن و حدیث، اثر محمد محمدی ری‌شهری (1325-1401ش) است که با نگاه قرآنی و روایی، جایگاه و سرنوشت نیکوکاران و تبهکاران را بررسی کرده است. این کتاب در یک کار گروهی، با همکاری سید رسول موسوی و ترجمه حمیدرضا شیخی و تلاش دیگر محققان در دو جلد انجام یافته است. این کتاب، بهشت و دوزخ را در دو بخش جداگانه پژوهش نموده است؛ بهشت، موضوع نخستین بخش کتاب است که با ذکر کاربردهاى واژۀ «جنّت» در قرآن و حدیث آغاز گردیده و در آن از جنّتِ موعود در سرای دیگر گفتگو می‌شود و حدیث‌های مربوط به آفرینش بهشت و دوزخ با دیدگاه‌های گوناگون گزارش شده است.