شرح دعای مکارم الاخلاق (ارفع): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
     
    خط ۲۵: خط ۲۵:
    | پیش از =
    | پیش از =
    }}
    }}
    '''شرح دعای مکارم الاخلاق''' تألیف سید کاظم ارفع؛ این کتاب، شرحی بر دعای مکارم‌الاخلاق و منسوب به امام زین‌العابدین(ع) است. مؤلف با بهره‌گیری از کتاب‌های حدیثی و اخلاقی به شرح این دعاي شریف پرداخته و از دیوان حافظ، مثنوی مولوی، دیوان سنایی و برخی دیگر از شاعران و عارفان، مثال‌هایی آورده است.
    '''شرح دعای مکارم الاخلاق''' تألیف [[ارفع، سید کاظم|سید کاظم ارفع]]؛ این کتاب، شرحی بر دعای مکارم‌الاخلاق و منسوب به [[امام سجاد علیه‌السلام|امام زین‌العابدین(ع)]] است. مؤلف با بهره‌گیری از کتاب‌های حدیثی و اخلاقی به شرح این دعای شریف پرداخته و از [[دیوان حافظ بر اساس نه نسخه کامل کهن مورخ به سال‌های 813 تا 827 هجری قمری (چاپ دوم)|دیوان حافظ]]، [[مثنوی معنوی|مثنوی مولوی]]، [[دیوان حکیم سنایی غزنوی بر اساس معتبرترین نسخه‌ها|دیوان سنایی]] و برخی دیگر از شاعران و عارفان، مثال‌هایی آورده است.


    فهرست:
    فهرست:

    نسخهٔ کنونی تا ‏۲۶ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۲۳:۲۵

    شرح دعاي مکارم الاخلاق
    شرح دعای مکارم الاخلاق (ارفع)
    پدیدآورانارفع، سید کاظم (نویسنده)
    ناشرنشر تربت
    مکان نشرايران - تهران
    سال نشر1380ش.
    چاپاول
    شابک964-403-089-3
    موضوعدعاي مکارم الاخلاق - نقد و تفسير
    کد کنگره
    ‏‎‏/‎‏م‎‏70422‎‏ ‎‏الف‎‏4* / 270 BP

    شرح دعای مکارم الاخلاق تألیف سید کاظم ارفع؛ این کتاب، شرحی بر دعای مکارم‌الاخلاق و منسوب به امام زین‌العابدین(ع) است. مؤلف با بهره‌گیری از کتاب‌های حدیثی و اخلاقی به شرح این دعای شریف پرداخته و از دیوان حافظ، مثنوی مولوی، دیوان سنایی و برخی دیگر از شاعران و عارفان، مثال‌هایی آورده است.

    فهرست:

    ارزش علم اخلاق، کمال‌ایمان، کیفیت اخلاص، علایم اخلاص، فواید اخلاص، ریا آفت عمل، تواضع، عدالت، خوش اخلاقی، یاد خدا، توبه، رضای پروردگار، توکل به خدا، اسراف، زهد، علم عمل، غفلت، حسنه در دنیا و آخرت و...[۱]


    پانويس

    1. باقریان موحد، سید رضا، ص189-190


    منابع مقاله

    باقریان موحد، سید رضا، کتاب‌شناسی نیایش، بوستان کتاب، قم، چاپ سوم، 1387ش

    وابسته‌ها