تحریف (ابهام‌زادیی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۷۷: خط ۷۷:


    *[[عاشوراپژوهی با رویکردی به تحریف‌شناسی تاریخ امام حسین(ع)]]، اثر مؤلف معاصر، [[صحتی سردرودی، محمد|محمد صحتی سردرودی]]، حاوی مقالاتی پیرامون عاشوراست.
    *[[عاشوراپژوهی با رویکردی به تحریف‌شناسی تاریخ امام حسین(ع)]]، اثر مؤلف معاصر، [[صحتی سردرودی، محمد|محمد صحتی سردرودی]]، حاوی مقالاتی پیرامون عاشوراست.
    *[[شرح ما يقع فيه التصحيف و التحريف]]، اثر [[عسکری، ابواحمد|ابواحمد عسکری]] (293-382ق)، از نخستین کتاب‌هایی است که در باب تصحیف نوشته شده است و ظاهرا این کتاب جزئی است از کتابی‌ جامع‌تر در همین موضوع اثر نویسنده‌ی معاصر [[حمزه اصفهانی، حمزه بن حسن|حمزه اصفهانی]] (متوفای حدود 360ق)، به نام کتاب التنبيه علی حدوث التصحيف که اندکی قبل از وی تألیف کرده است.





    نسخهٔ ‏۱۶ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۳۷

    تحریف، ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:






    • مصونیت قرآن از تحریف، ترجمه و تلخيص كتاب «صيانة القرآن من التحريف» اثر آيت‌الله محمدهادى معرفت مى‌باشد كه در آن، به گوشه‌هايى از مهم‌ترين اتهامات دشمنان اسلام و بدخواهان به اسلام و مسلمانان، درباره موضوع تحريف قرآن كريم، مطرح و با پرهيز از كلى‌گويى، موارد اتهام به‌طور مشخص و جزيى، مورد بررسى قرار گرفته است و نویسنده بدين وسيله، گامى مؤثر در جهت آگاهى و آمادگى بيشتر جوانان و حقيقت‌جويان، در مقابله با نقشه‌هاى شوم دشمنان اسلام و استكبار جهانى، برداشته است.









    • تحریف ناپذیری و حجیت قرآن کریم،نوشته محمدرضا نکونام، کتابی است به زبان فارسی و با موضوع علوم قرآنی. نویسنده در این اثر، مباحث مربوط به تحریف ناپذیری قرآن کریم را «به‌طور خلاصه و فشرده و با حذف دلایل مفصّل و غیرعلمی و تمسکات مخدوش حامیان و منتقدان، به‌صورت منطقى و استدلالى پى مى‌گیرد و نقاط‍ مثبت و مشکلات اساسى آن را منصفانه عنوان مى‌نماید و وجدان علمى و عقیدتى همگان را بر آن گواه مى‌گیرد و به‌طور کوتاه، جهات تفصیلى بحث را به نقد و بررسى مى‌گذارد تا این موضوع دینى و امر مهم اسلامى خود را به‌خوبى نشان دهد و از پرده ابهام بیرون آید.»


    • کتاب‌شناسی عدم تحریف قرآن، نوشته کاظم استادی (معاصر)، اثری است در موضوع قرآن و تحریف، این نوشتار بر آن است که با معرفی و کتاب‌شناسی تألیفات جدید و قدیم در باب عدم تحریف قرآن، کمک و دستیاری باشد برای پژوهشگران این موضوع برای تحقیق دقیق و عمیق در این باب. این کتاب به زبان فارسی در یک جلد و در سال‎های اخیر به رشته تألیف درآمدهاست.













    • شرح ما يقع فيه التصحيف و التحريف، اثر ابواحمد عسکری (293-382ق)، از نخستین کتاب‌هایی است که در باب تصحیف نوشته شده است و ظاهرا این کتاب جزئی است از کتابی‌ جامع‌تر در همین موضوع اثر نویسنده‌ی معاصر حمزه اصفهانی (متوفای حدود 360ق)، به نام کتاب التنبيه علی حدوث التصحيف که اندکی قبل از وی تألیف کرده است.