نکاتی از دانش رجال (ترجمه و تحقیق مقدمه کتاب تنقيح المقال ملاعبدالله مامقانی): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - '،ص' به '، ص')
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۵: خط ۲۵:
| پیش از =  
| پیش از =  
}}
}}
'''نکاتی از دانش رجال (ترجمه و تحقیق مقدمه کتاب تنقيح المقال ملاعبدالله مامقانی)'''، اثر محمد قربان‌زاده، ترجمه و تحقیق مقدمه کتاب «تنقيح المقال» ملاعبدالله مامقانی (1290-1351ق) است که با قلمی شیوا و ترجمه‌ای رسا، در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.
'''نکاتی از دانش رجال (ترجمه و تحقیق مقدمه کتاب تنقيح المقال ملاعبدالله مامقانی)'''، اثر [[قربان‌زاده، محمد|محمد قربان‌زاده]]، ترجمه و تحقیق مقدمه کتاب «[[تنقیح المقال في علم الرجال (رحلي)|تنقيح المقال]]» [[مامقانی، عبدالله|ملاعبدالله مامقانی]] (1290-1351ق) است که با قلمی شیوا و ترجمه‌ای رسا، در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.


کتاب «تنقيح المقال»، اثری است ارزشمند که با موضوع دانش علم رجال، به رشته تحریر درآمده است. در این کتاب، شرح حال صحابه، تابعین و اصحاب ائمه(ع) و دیگر راویان تا قرن چهارم و اندکی از عالمان حدیث و مشایخ اجازه و مؤلفان مشهور در زمینه علم رجال، درج شده است<ref>ر.ک: مقدمه، ص23</ref>. این کتاب شامل مقدمه، متن اصلی و خاتمه بوده و مقدمه آن، مشتمل است بر تعریف و بیان موضوع و جایگاه علم رجال و سی فایده از اصول و قواعد این علم<ref>ر.ک: همان</ref>.
کتاب «[[تنقیح المقال في علم الرجال (رحلي)|تنقيح المقال]]»، اثری است ارزشمند که با موضوع دانش علم رجال، به رشته تحریر درآمده است. در این کتاب، شرح حال صحابه، تابعین و اصحاب ائمه(ع) و دیگر راویان تا قرن چهارم و اندکی از عالمان حدیث و مشایخ اجازه و مؤلفان مشهور در زمینه علم رجال، درج شده است<ref>ر.ک: مقدمه، ص23</ref>. این کتاب شامل مقدمه، متن اصلی و خاتمه بوده و مقدمه آن، مشتمل است بر تعریف و بیان موضوع و جایگاه علم رجال و سی فایده از اصول و قواعد این علم<ref>ر.ک: همان</ref>.


نویسنده در مقدمه این کتاب، پیش از بررسی راویان احادیث، نکته‌های مهمی از دانش رجال را آورده که به چهار بخش، یا به تعبیر مؤلف، به چهار مقام تقسیم شده است:
نویسنده در مقدمه این کتاب، پیش از بررسی راویان احادیث، نکته‌های مهمی از دانش رجال را آورده که به چهار بخش، یا به تعبیر مؤلف، به چهار مقام تقسیم شده است: