قدس (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (+)
    جز (جایگزینی متن - ' ]]' به ']]')
    خط ۱: خط ۱:
    ''' قدس '''، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:
    ''' قدس '''، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:


    *[[ حمدانیان، اولین مدافعان قدس ]] اثر [[صنعتگر، خلیل|خليل صنعتگر]] نویسنده با ديدن سريال تلويزيونى «طريق القدس» كه در سال‌هاى 1364 و 1365ش از سيماى جمهورى اسلامى پخش شده و موضوع آن زندگانى حمدانيان، بود، بر آن شده كه زندگى آنان را به رشته تحرير درآورد و نوع حكومت و عوامل سقوط آن دولت را نشان دهد. اين كتاب به زبان فارسى و در سال 1380ش نوشته شده است.   
    *[[ حمدانیان، اولین مدافعان قدس]] اثر [[صنعتگر، خلیل|خليل صنعتگر]] نویسنده با ديدن سريال تلويزيونى «طريق القدس» كه در سال‌هاى 1364 و 1365ش از سيماى جمهورى اسلامى پخش شده و موضوع آن زندگانى حمدانيان، بود، بر آن شده كه زندگى آنان را به رشته تحرير درآورد و نوع حكومت و عوامل سقوط آن دولت را نشان دهد. اين كتاب به زبان فارسى و در سال 1380ش نوشته شده است.   




    *[[ فضائل القدس ]] اثر عربى [[ابن‌جوزی، عبدالرحمن بن علی|ابوالفرج عبدالرحمن ابن على ابن الجوزى]] (597- 510 ق)، فضیلت‌های قدس را شرح می‌دهد و در پاسخ به درخواست بعضى از دوستان نویسنده، تأليف شده است.
    *[[ فضائل القدس]] اثر عربى [[ابن‌جوزی، عبدالرحمن بن علی|ابوالفرج عبدالرحمن ابن على ابن الجوزى]] (597- 510 ق)، فضیلت‌های قدس را شرح می‌دهد و در پاسخ به درخواست بعضى از دوستان نویسنده، تأليف شده است.




    *[[ تاريخ القدس المعروف بتاريخ أورشليم ]] تأليف [[سرکیس، خلیل|خليل سركيس]] (1333 - 1258ق)، به زبان عربى و در موضوع بيان تاريخ سرزمين قدس(اورشليم) است.
    *[[ تاريخ القدس المعروف بتاريخ أورشليم]] تأليف [[سرکیس، خلیل|خليل سركيس]] (1333 - 1258ق)، به زبان عربى و در موضوع بيان تاريخ سرزمين قدس(اورشليم) است.





    نسخهٔ ‏۲۳ آوریل ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۴۶

    قدس ، عنوانی برای هر یک از کتابهای ذیل است:

    • حمدانیان، اولین مدافعان قدس اثر خليل صنعتگر نویسنده با ديدن سريال تلويزيونى «طريق القدس» كه در سال‌هاى 1364 و 1365ش از سيماى جمهورى اسلامى پخش شده و موضوع آن زندگانى حمدانيان، بود، بر آن شده كه زندگى آنان را به رشته تحرير درآورد و نوع حكومت و عوامل سقوط آن دولت را نشان دهد. اين كتاب به زبان فارسى و در سال 1380ش نوشته شده است.