تعليم و تربيت (ابهام‌زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «'''تعليم و تربيت ''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد: * تعليم و تربيت در عصر ظهور نوشته پژوهشگر فرهنگ مهدویت، رحیم کارگر، پژوهشی با هدف شناسایی تحولات و دگرگونی‌های تکاملی جامعه انسانی در دوران حکومت جهانی مهدی موعود(عج) از منظر علمی...» ایجاد کرد)
    (بدون تفاوت)

    نسخهٔ ‏۱۲ مارس ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۴۱

    تعليم و تربيت ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:

    • تعليم و تربيت در عصر ظهور نوشته پژوهشگر فرهنگ مهدویت، رحیم کارگر، پژوهشی با هدف شناسایی تحولات و دگرگونی‌های تکاملی جامعه انسانی در دوران حکومت جهانی مهدی موعود(عج) از منظر علمی و اخلاقی است.


    • تعليم و تربيت در اسلام نوشته بهروز رفیعی (متولد 1336ش) است. وی در مقدمه، با گزارشی از کتاب‌شناسی‌ها - یا همان فهرست‌نگاری - ‌در طول تاریخ اسلام و ارج‌نهادن به کار پیشینیان، از وضعیت موجود، به‌ویژه در موضوع تعلیم و تربیت در اسلام گلایه‌مند است و با تألیف این کتاب خواسته است که در زمینه کتاب‌شناسی توصیفی، اثری عرضه کند.


    • تعلیم و تربیت در اسلام مجموعه سخنرانی‌های اخلاقی و تربیتی معلم شهید مرتضی مطهری (1298-1358ش.) در جمع دبیران تعلیمات دینى و انجمن اسلامى پزشکان در تهران سال‌هاى 1351 و 1352ش است.



    • اسلام و تعلیم و تربیت تألیف سید محمدباقر حجتی، اثری است دو بخشی که در آن کوشش شده با بهره‌گیرى از کتاب و سنت مکتوب، گوشه‌‌‌هایى از تعلیم و تربیت اسلامى بازگو شود. نگارنده از دیدگاههاى دانشمندان مسلمان و برخى غربیان نیز سود جسته است تا در نهایت با توجه به آراى نوین تربیتى، به گذشته تعلیم و تربیت اسلامى نظر شده باشد و از این رهگذر، هم معلوم آید که اسلام قرن‌ها پیش از دیگران، رموز و حقایق تربیتى را گوشزد کرده است، و هم روشن شود که پیشینیان ما، کودکان خود را چگونه تربیت مى‌کردند. این آشنایى مى‌تواند ما را در گشودن گره‌هاى تربیتى امروزین یاورى کند.


    • سیرى اجمالى در تاریخ تعلیم و تربیت اسلامى اثر سید علی‌اکبر حسینی، کتابی است که در آن کوشش شده خطوط‍‌ کلى تعلیم و تربیت اسلامى ترسیم شود و از تحولات و رویداد‌های آموزشى در قالب نتیجه‌گیرى مشخص گفته آید و در هر فصل به تناسب از هدف‌ها و روش‌ها، سیاست‌های فرهنگى و آموزشى، توسعه و گسترش نهادها، تنوع در برنامه‌ها و فعالیت‌های مربوط‍‌ به تألیف کتب و رسالات یاد شود.