گفتمان مهدویت: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR38005J1.jpg | عنوان = گفتمان مهدویت | عنوان‌های دیگر = | پدیدآورندگان | پدیدآوران = صافی، لطف‌‎الله (نويسنده) |زبان | زبان = فارسی | کد کنگره = /ص2گ7 224/4 BP | موضوع =مهدویت - امامت - شیعه امامیه - عقاید |ناشر | ناشر = دفتر...» ایجاد کرد)
     
    جز (جایگزینی متن - 'لطف الله ' به 'لطف‌الله ')
    خط ۲۵: خط ۲۵:
    }}
    }}


    '''گفتمان مهدویت''' اثر از لطف الله صافی گلپایگانی(1297- 1400ق) از فقها، مجتهدان و مراجع تقلید عصر حاضر، در موضوع کلام و عقاید ( امامت و مهدویت) به نگارش درآمده است.
    '''گفتمان مهدویت''' اثر از لطف‌الله صافی گلپایگانی(1297- 1400ق) از فقها، مجتهدان و مراجع تقلید عصر حاضر، در موضوع کلام و عقاید ( امامت و مهدویت) به نگارش درآمده است.


    نوشتار حاضر، مجموعه مطالب و توضیحاتی درباره امامت و رهبری امت اسلامی، و همچنین اعتقاد به مهدویت و ظهور حضرت مهدی صاحب‌الامر است که به‌صورت پرسش و پاسخ تدوین شده است.<ref> مقدمه، ص 1 </ref>
    نوشتار حاضر، مجموعه مطالب و توضیحاتی درباره امامت و رهبری امت اسلامی، و همچنین اعتقاد به مهدویت و ظهور حضرت مهدی صاحب‌الامر است که به‌صورت پرسش و پاسخ تدوین شده است.<ref> مقدمه، ص 1 </ref>

    نسخهٔ ‏۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۳۱

    گفتمان مهدویت
    گفتمان مهدویت
    پدیدآورانصافی، لطف‌‎الله (نويسنده)
    ناشردفتر تنظيم و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی صافی گلپایگانی
    مکان نشرایران - قم
    سال نشر1393ش - 1435ق
    چاپ1
    شابک978-600-5105-90-2
    موضوعمهدویت - امامت - شیعه امامیه - عقاید
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    /ص2گ7 224/4 BP
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    گفتمان مهدویت اثر از لطف‌الله صافی گلپایگانی(1297- 1400ق) از فقها، مجتهدان و مراجع تقلید عصر حاضر، در موضوع کلام و عقاید ( امامت و مهدویت) به نگارش درآمده است.

    نوشتار حاضر، مجموعه مطالب و توضیحاتی درباره امامت و رهبری امت اسلامی، و همچنین اعتقاد به مهدویت و ظهور حضرت مهدی صاحب‌الامر است که به‌صورت پرسش و پاسخ تدوین شده است.[۱]

    ساختار اثر در سه بخش تنظیم شده است: بخش اول به تشیع اختصاص یافته و به مباحثی در خصوص عدم تأثیر عوامل تاریخی در پیدایش شیعه و قیام مسلحانه، مذهب تشیع و امام صادق(ع)، علمی بودن ایدئولوژی تشیع، تهمت غلو به شیعه و ارتباط شیعه با معتزله و... پرداخته است. در بخش دوم از موضوع امامت سخن به میان آمده و سرّ گزینش امامان(ع)، علم غیب، تعداد، و جلوه عملکردهای آنان به‌اضافه مطالبی درباره قلمرو رهبری امام و عقلی یا سمعی بودن تشخیص او ذکر شده است. بخش سوم به پرسش و پاسخ‌هایی پیرامون مهدویت پرداخته و ضمن آن به مطالبی در مورد اعتقاد به اصل امامت و ظهور حضرت مهدی(ع)، آیات قرآن پیرامون امامت و مهدویت، پیدایش مهدیان دروغین و تأثیر عوامل مختلف در تفکرات دینی اشاره شده است. در ادامه به بحث از مهدی به مفهوم خاص آن، ولادت امام زمان(ع) و اختلاف در تاریخ آن، نظر شیعه درباره امامت ایشان و مطالبی در خصوص غیبت صغری و کبرای حضرت مهدی (ع) و برخی مسائل مرتبط با غیبت ایشان پرداخته شده است.

    پانویس

    1. مقدمه، ص 1

    منابع مقاله

    1. مقدمه و متن کتاب.


    وابسته‌ها