گوهری از تبار صالحان: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'ه‎ها' به 'ه‌ها')
    جز (جایگزینی متن - 'ی‎ه' به 'ی‌ه')
    خط ۳۳: خط ۳۳:
    در این کتاب پس از شرح زندگانی و معرفی اجمالی برخی از آثار ایشان، در بخش دوم با عنوان یک‎صد فرمان دینی، به تعدادی از سخنان و توصیه‌های [[مدنی تبریزی، یوسف|آیت‌الله مدنی تبریزی]] اشاره شده است.  
    در این کتاب پس از شرح زندگانی و معرفی اجمالی برخی از آثار ایشان، در بخش دوم با عنوان یک‎صد فرمان دینی، به تعدادی از سخنان و توصیه‌های [[مدنی تبریزی، یوسف|آیت‌الله مدنی تبریزی]] اشاره شده است.  


    در انتهای اثر نیز تصاویری از جلسات درس، عزاداری‎ها، دیدار با اقشار مردم و... ارائه شده است<ref>[https://www.noorlib.ir/view/fa/book/bookview/text/29454/1/225 ر.ک: همان، ص230-225]</ref>.  
    در انتهای اثر نیز تصاویری از جلسات درس، عزاداری‌ها، دیدار با اقشار مردم و... ارائه شده است<ref>[https://www.noorlib.ir/view/fa/book/bookview/text/29454/1/225 ر.ک: همان، ص230-225]</ref>.  


    ==پانویس==
    ==پانویس==

    نسخهٔ ‏۹ سپتامبر ۲۰۱۹، ساعت ۰۳:۳۲

    گوهری از تبار صالحان
    گوهری از تبار صالحان
    پدیدآورانکاشف‌‌‎الغطاء، جعفر بن خضر (نویسنده)

    هاشمی، علی

    مدنی تبریزی، یوسف (مصحح)
    عنوان‌های دیگرزندگی‌نامه معظم له
    ناشرمکتب آية الله السيد يوسف المدني التبريزي
    مکان نشرايران - قم
    چاپ1
    زبانعربي
    تعداد جلد1
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    گوهری از تبار صالحان تألیف سید علی هاشمی، که نگاهی کوتاه است بر زندگانی فقیه عال‌ی‌قدر آیت‌الله سید یوسف مدنی تبریزی به زبان فارسی، ارائه شده است. این کتاب در انتهاء کتاب طريق الوصول إلی التوحيد و النبوة و المعاد و العدل و الإمامة اثر شیخ جعفر کاشف‌الغطاء، به چاپ رسیده است.

    گزارش محتوا

    در ابتدای این کتاب سبب پرداختن به زندگانی آیت‌الله مدنی تبریزی این‎گونه بیان شده است: «مطالعه و بررسی زندگی بزرگان، عالمان و مصلحان اجتماع یک ضرورت حیاتی است؛ ازاین‎رو، بر هر جامعه مترقی و ملت پیشرویی که می‌خواهد مدارج کمال انسان کامل را بپیماید، لازم است با زندگانی بزرگان جامعه آشنا شود. همچنین یکی از عوامل مهمی که سبب رشد فضائل و پرورش مفاهیم انسانی در یک جامعه می‌گردد آشنایی با زندگانی مصلحان است»[۱]. برخی آیات قرآن کریم نیز بر این مطلب تأکید دارد[۲].

    در این کتاب پس از شرح زندگانی و معرفی اجمالی برخی از آثار ایشان، در بخش دوم با عنوان یک‎صد فرمان دینی، به تعدادی از سخنان و توصیه‌های آیت‌الله مدنی تبریزی اشاره شده است.

    در انتهای اثر نیز تصاویری از جلسات درس، عزاداری‌ها، دیدار با اقشار مردم و... ارائه شده است[۳].

    پانویس

    منابع مقاله

    مقدمه و متن کتاب.


    وابسته‌ها

    طريق الوصول إلی التوحيد و النبوة و المعاد و العدل و الإمامة

    مدنی تبریزی، یوسف