ادیب برومند، عبدالعلی: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'براى' به 'برای')
    خط ۳۷: خط ۳۷:
    ==تحصیلات==
    ==تحصیلات==


    خواندن و نوشتن را در زادگاه خود فراگرفت و پس از آن به اصفهان رفت و دوره دبستان و دبيرستان را در آنجا گذراند، سپس براى ادامه تحصيل به تهران آمد و پس از اخذ ليسانس حقوق، به وكالت پرداخت. از اين زمان، سرودن شعر را آغاز كرد و از اشعار ملك‌الشعراى بهار و ايرج‌ميرزا مايه گرفت. اديب از سبک  شعراى خراسان پيروى مى‌كرد. از سال 1324ش، اشعارش در روزنامه‌هاى اصفهان و تهران چاپ شد. وى پيرامون غزل‌هاى حافظ تحقيق كرده كه طبع شده است.
    خواندن و نوشتن را در زادگاه خود فراگرفت و پس از آن به اصفهان رفت و دوره دبستان و دبيرستان را در آنجا گذراند، سپس برای ادامه تحصيل به تهران آمد و پس از اخذ ليسانس حقوق، به وكالت پرداخت. از اين زمان، سرودن شعر را آغاز كرد و از اشعار ملك‌الشعراى بهار و ايرج‌ميرزا مايه گرفت. اديب از سبک  شعراى خراسان پيروى مى‌كرد. از سال 1324ش، اشعارش در روزنامه‌هاى اصفهان و تهران چاپ شد. وى پيرامون غزل‌هاى حافظ تحقيق كرده كه طبع شده است.


    ==آثار==
    ==آثار==

    نسخهٔ ‏۲۶ سپتامبر ۲۰۱۸، ساعت ۲۲:۵۲

    ادیب برومند، عبدالعلی
    نام ادیب برومند، عبدالعلی
    نام‌های دیگر برومند، ادیب

    برومند، عبدالعلی بن مصطفی قلی

    نام پدر
    متولد 1300 ش
    محل تولد
    رحلت
    اساتید
    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE971AUTHORCODE

    عبدالعلى اديب برومند، فرزند مصطفى قلى در سال 1300ش، در شهرك گز برخوار از توابع اصفهان متولد شد.

    تحصیلات

    خواندن و نوشتن را در زادگاه خود فراگرفت و پس از آن به اصفهان رفت و دوره دبستان و دبيرستان را در آنجا گذراند، سپس برای ادامه تحصيل به تهران آمد و پس از اخذ ليسانس حقوق، به وكالت پرداخت. از اين زمان، سرودن شعر را آغاز كرد و از اشعار ملك‌الشعراى بهار و ايرج‌ميرزا مايه گرفت. اديب از سبک شعراى خراسان پيروى مى‌كرد. از سال 1324ش، اشعارش در روزنامه‌هاى اصفهان و تهران چاپ شد. وى پيرامون غزل‌هاى حافظ تحقيق كرده كه طبع شده است.

    آثار

    1. مجموعه اشعار؛
    2. ناله‌هاى وطن؛
    3. سرود رهايى؛
    4. دردآشنا؛
    5. هنر قلمدان؛
    6. غزليات حافظ؛
    7. خلاصة الاشعار و زبدة الافكار (بخش كاشان)؛

    و...

    منابع مقاله

    اثرآفرينان، ج 1، ص217.


    وابسته‌ها