موسوعة الإمام الجواد عليه‌السلام: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - ' ،' به '،')
    جز (جایگزینی متن - 'عليه السلام' به 'عليه‌السلام')
    خط ۳۸: خط ۳۸:




    '''موسوعة الإمام الجواد (عليه السلام)''' توسط مؤسسه ولى عصر با نظارت [[خزعلی، ابوالقاسم|آیت‌الله خزعلى]]، نگارش یافته است.  
    '''موسوعة الإمام الجواد (عليه‌السلام)''' توسط مؤسسه ولى عصر با نظارت [[خزعلی، ابوالقاسم|آیت‌الله خزعلى]]، نگارش یافته است.  
    این مؤسسه، مجموعه‌اى مفصل در باره زندگانى ائمه معصومين را آغاز كرده كه تاكنون زندگى سه امام تدوين و منتشر شده است: موسوعة الامام الجوادعليه‌السلام در 2 جلد، موسوعة الامام الهادی‌عليه‌السلام 4 جلدى و موسوعة الامام العسكرى 6 جلد.
    این مؤسسه، مجموعه‌اى مفصل در باره زندگانى ائمه معصومين را آغاز كرده كه تاكنون زندگى سه امام تدوين و منتشر شده است: موسوعة الامام الجوادعليه‌السلام در 2 جلد، موسوعة الامام الهادی‌عليه‌السلام 4 جلدى و موسوعة الامام العسكرى 6 جلد.



    نسخهٔ ‏۲ ژوئیهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۲۷

    موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام
    نام کتاب موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام
    نام های دیگر کتاب
    پدیدآورندگان موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه‌السلام. هیأت مولفین (نويسنده)

    خزعلی، ابوالقاسم (زير نظر)

    زبان عربی
    کد کنگره ‏BP‎‏ ‎‏48‎‏ ‎‏/‎‏م‎‏8
    موضوع محمد بن علی(ع)، امام نهم، 195 - 220ق.
    ناشر مؤسسة ولي العصر علیه‌السلام للدراسات الإسلامية
    مکان نشر قم - ایران
    سال نشر 1419 هـ.ق
    کد اتوماسیون AUTOMATIONCODE1026AUTOMATIONCODE


    موسوعة الإمام الجواد (عليه‌السلام) توسط مؤسسه ولى عصر با نظارت آیت‌الله خزعلى، نگارش یافته است. این مؤسسه، مجموعه‌اى مفصل در باره زندگانى ائمه معصومين را آغاز كرده كه تاكنون زندگى سه امام تدوين و منتشر شده است: موسوعة الامام الجوادعليه‌السلام در 2 جلد، موسوعة الامام الهادی‌عليه‌السلام 4 جلدى و موسوعة الامام العسكرى 6 جلد.

    مؤلفان اين مجموعه ها تمامى روايات مربوط به زندگى و آثار هر امام را به طور كامل جمع آورى و ارائه كرده‌اند.

    روش تأليف

    در اين مجموعه آثار، عناوين بسيار جزئى شده و گاه ذيل يك عنوان تنها يكى دو خبر نقل شده است. البته روايات و اخبار، تجزيه شده و در قسمت مربوطه، فقط آنچه از روايت كه مرتبط با عنوان بوده، آورده شده است.

    اين موسوعه ها مشتمل بر هيچ گونه تحليل و بررسى نيست و تنها به جمع آورى و نقل اخبار می‌پردازد. شيوه نقل هر خبر بر اساس نام مؤلف منبعى است كه آن را گزارش كرده و پس از نام مؤلف مانند شيخ مفيد، كشى يا مجلسى، سلسله اسناد وى ذكر شده و در پاورقى آدرس كامل آن اثر آمده است.

    اين مجموعه ها مشتمل بر اخبار تاريخى و زندگى هر امام از آغاز تا رحلت و سپس نقل روايات و همچنين ذكر همه راويان و اصحاب آن بزرگوار است.

    بناى مؤلفان موسوعه‌ها بر آن است كه در موارد تكرار و اختلاف روايات، به قديمى ترين منبع مراجعه و متن خبر آن درج شود و بقيه موارد در پاورقى تذكر داده شود.


    پیوندها

    مطالعه کتاب موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام در پایگاه کتابخانه دیجیتال نور