یعقوب اردنی، احمد حسین

    از ویکی‌نور
    یعقوب اردنی، احمد حسین
    نام یعقوب اردنی، احمد حسین
    نام‌های دیگر
    نام پدر
    متولد 1358ق
    محل تولد شهر جرش كشور اردن
    رحلت دوازدهم ماه مبارک رمضان سال 1428ق
    اساتید
    برخی آثار حقيقة الإعتقاد بالإمام المهدي المنتظر عليه‌السلام

    حکم النبي و اهل‌بيته عليهم‌السلام علي الارهاب و الارهابيين

    نظریة عدالة الصحابة و المرجعیة السیاسیة في الإسلام

    کد مؤلف AUTHORCODE05622AUTHORCODE

    احمد حسين يعقوب (1358-1428ق)، وکیل اردنی، مستبصری از کشور اردن

    ولادت

    در سال 1358ق، در شهر جِرَشِ كشور اردن در خانواده‌اى شافعى‌مذهب چشم به جهان گشود.

    تحصیلات

    تحصيلات ابتدايى خود را در زادگاهش آغاز و سپس در كشورهاى مصر، سوريه و لبنان تا مراحل عاليه به ادامه تحصيل پرداخت و در مشاغل گوناگونى همچون «مقام شهردارى»، «وكالت» و همچنين «امامت جمعه» فعاليت كرد.

    هنگامى كه وى براى دفاع از پايان‌نامه دانشگاهى خود به «بيردست» سفر كرده بود، دست هدايت الهى كتابى را در دستان او قرار داد كه مسير حيات وى را دگرگون نمود؛ كتابى از نویسنده‌اى سنى‌مذهب درباره حادثه كربلا با نام «أبناء الرسول في كربلا» اثر «خالد محمد خالد».

    اگر چه خالد در كتاب خود در تبرئه جانيان حماسه كربلا كوشيده بود، ولى نام سيدالشهدا(ع) و عظمت قيام حضرتش آن‌چنان تأثيرگذار بود كه راهى را در مقابل احمد حسين به‌سوى نور گشود و او را به‌سوى كشتى نجات رهنمون شد تا اينكه در كنار مصباح هدايت به آرامش رسيد. با خواندن ماجراى كربلا اشك از چشمان احمد حسين جارى شد و انقلابى عاطفى در وى پديد آمد و اين آغازى بود براى كنكاش فكرى و مطالعات عميق و دقيق كتاب‌ها. وى منابع گوناكون را يكى پس از ديگرى موشكافانه قرائت، بررسى و تحليل نمود.

    «الشيعة بين الحقائق و الأوهام» اثر «سيد محسن امين(ره)» و «المراجعات» اثر سيد شرف‌الدين(ره)، آغازى براى اين حركت فكرى و سير مطالعاتى بود و آنگاه بازخوانى تاريخ بدون پيش‌فرض‌ها و تعصبات مذهبى. او تاريخ را از دريچه ناظرى بى‌طرف به تماشا نشست تا بتواند به‌درستى درباره وقايع آن به قضاوت بنشيند.

    پس از طى سير و سلوك فكرى خويش و دريافت حقيقت با خداى خويش پيمان بست كه تا آخرين لحظات حيات خود جايگاه اهل‌بيت(ع) را پاس داشته و ديگران را به حقيقتى كه او بدان دست يافته بود، رهنمون باشد و به‌راستى تا پايان بر اين پيمان وفادار باقى ماند.

    وفات

    روح پاک اين نویسنده توانا و مدافع دل‌سوخته مكتب اهل‌بيت(ع) در سحرگاه دوازدهم ماه مبارک رمضان سال 1428ق پس از سال‌ها تلاش خستگى‌ناپذير در ترويج راه و رسم اهل‌بيت(ع) و تبيين مظلوميت آنان و تحمل رنج‌ها و مشقات فراوان در اين مسير به‌سوى بهشت برين پرواز كرد تا ميهمان خوان گسترده اولياى الهى باشد.

    آثار

    حاصل مجاهدات فكرى و تلاش‌هاى فرهنگى او نگارش كتاب‌ها و مقالاتى ارزشمند در حوزه دفاع از كيان عقيدتى تشيع و تبيين كژى‌ها و انحرافات انديشه‌هاى مخالف با مكتب اهل‌بيت عصمت و طهارت(ع) بود. تنها در قالب كتاب، نزديك به بيست اثر گران‌سنگ از وى به‌جا مانده كه از آن جمله است:

    1. النظام السیاسی في الإسلام؛
    2. نظرية عدالة الصحابة و المرجعية السیاسیة في الإسلام؛
    3. المواجهة مع رسول‌الله و آله؛
    4. كربلا، الثورة و المأساة؛
    5. أين سنة رسول‌الله و ماذا فعلوا بها؛
    6. الهاشميون في الشريعة و التاريخ؛
    7. حقيقة الاعتقاد بالإمام المهدي المنتظر(عج).

    منابع مقاله

    مرکز جهانی مستبصرین


    وابسته‌ها