گفت‌وگوهای اسلامی - مسیحی اندیشمندان مسلمان با کلیسای کاتولیک واتیکان

    از ویکی‌نور
    گفت‌وگوهای اسلامی - مسیحی اندیشمندان مسلمان با کلیسای کاتولیک واتیکان
    پرونده:NURگفت‌وگوهای اسلامی - مسیحی اندیشمندان مسلمان با کلیسای کاتولیک واتیکانJ1.jpg
    پدیدآورانسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معاونت آموزشی و پژوهشی، مرکز گفت‌وگوی ادیان (مؤلف)
    ناشرانتشارات بین‌المللی الهدی
    مکان نشرایران - تهران
    سال نشر1384
    چاپاول
    موضوعگفتمان ديني ‏-‏ كنگره ها=اسلام و مسيحيت ‏-‏ كنگره ها=مسيحيت و اسلام ‏-‏ كنگره ها=تجددگرايي (اسلام)=تجددگرايي (مسيحيت)=كثرت گرايي مذهبی ‏-‏ اسلام=كثرت گرايي مذهبی ‏-‏ مسيحيت=هويت (روانشناسي) در جوانان
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    BP 227/3/گ71384

    گفت‌وگوهای اسلامی - مسیحی اندیشمندان مسلمان با کلیسای کاتولیک واتیکان، دربردارنده مقالات اولین گفت‌وگوی دینی با عنوان اصلی «بررسی پدیده تجدد از دیدگاه اندیشمندان مسلمان و مسیحی کاتولیک» که سال 1372 در تهران و دومین گفت‌وگوی دینی با عنوان اصلی «اسلام و مسیحیت در مواجهه با کثر‌ت‌گرایی دینی» که بهمن ماه سال 1378 در رُم و سومین گفت‌وگوی دینی که با عنوان «جوانان، هویت و تعلیم و تربیت دینی» در سال 1380 در تهران برگزار شدند، است.

    این سه نشست در گفت‌وگوی دینی هر کدام در حکم فصلی از این کتاب هستند. در فصل اول، اندیشمندان مسلمان و مسیحی درباره تجددگرایی از منظر الاهیات، مدرنیسم از دیدگاه ادیان الهی، معنویت کاتولیک مدرنیسم و مسئله وحی، مدرنیسم و جامعه دینی و... سخن گفته‌اند. فصل دوم به آموزه‌های مسیحیان در باب گفت‌وگوی ادیان، تجربه تاریخی پلورالیسم از دیدگاه مسیحیان، نگرش امروزی الاهیات مسیحی درباره مجموعه مذهب، دین اسلام و مسیحیت در مقایسه با مجموعه ادیان و... اختصاص یافته است. فصل سوم و پایانی کتاب به جوانان و بحران هویتی که امروزه گریبان‌گیر آنهاست و نقش دین اسلام و مسیحیت در هویت‌بخشی جوانان اختصاص یافته است[۱].

    پانویس

    1. ایزانلو، رمضانعلی و همکاران، ص285

    منابع مقاله

    ایزانلو، رمضانعلی و همکاران، کتاب‌شناسی توصیفی ادیان (دفتر اول: مسیحیت)، مشهد، بنیاد پژوهش‌های اسلامی، چاپ اول، 1392ش.

    وابسته‌ها