پرش به محتوا

ابن عبدالبر، یوسف بن عبدالله: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - ' ابو ' به ' ابو'
جز (جایگزینی متن - ' عبد ' به ' عبد')
جز (جایگزینی متن - ' ابو ' به ' ابو')
خط ۱۰: خط ۱۰:
نمری، یوسف بن عبدالله
نمری، یوسف بن عبدالله


نمری، ابو عمر یوسف
نمری، ابوعمر یوسف


اندلسی، یوسف
اندلسی، یوسف
خط ۴۸: خط ۴۸:
==شاگردان==
==شاگردان==


از جمله شاگردانش: ابن حزم اندلسى، ابو العباس دلايى، ابو محمد بن ابى قحافه، طاهر بن مفوز، ابو بحر سفيان بن عاصى، ابو على غسّانى هستند.  
از جمله شاگردانش: ابن حزم اندلسى، ابوالعباس دلايى، ابومحمد بن ابى قحافه، طاهر بن مفوز، ابوبحر سفيان بن عاصى، ابوعلى غسّانى هستند.  


ابن عبدالبر در آغاز ظاهرى مذهب بود، سپس مالكى شد و گاه در پاره‌اى از مسائل به فقه شافعى مى‌گراييد.  
ابن عبدالبر در آغاز ظاهرى مذهب بود، سپس مالكى شد و گاه در پاره‌اى از مسائل به فقه شافعى مى‌گراييد.  


ابن عبدالبر در زمان حكومت امويان اندلس مى‌زيست و براى فرار از نزاع‌هاى سياسى و نظامى به دانيه كه شهرى در نزديكى بلنسيه و تحت حكومت ابو الحسن مجاهد عامرى بود رفت اما چون پسرش ابو محمد كه در اشبيليه سمت وزارت داشت مورد خشم حاكم قرار گرفت و به زندان افتاد به اشبيليه رفت و با در خواست از حاكم او را آزاد كرد و با خود به دانيه برد. ابن عبدالبر در دانيه بيشتر آثارش را تدوين كرد و زمانى هم به بطليوس رفت و از طرف مظفر بن افطس حاكم آنجا به قضاوت گماشته شد.
ابن عبدالبر در زمان حكومت امويان اندلس مى‌زيست و براى فرار از نزاع‌هاى سياسى و نظامى به دانيه كه شهرى در نزديكى بلنسيه و تحت حكومت ابوالحسن مجاهد عامرى بود رفت اما چون پسرش ابومحمد كه در اشبيليه سمت وزارت داشت مورد خشم حاكم قرار گرفت و به زندان افتاد به اشبيليه رفت و با در خواست از حاكم او را آزاد كرد و با خود به دانيه برد. ابن عبدالبر در دانيه بيشتر آثارش را تدوين كرد و زمانى هم به بطليوس رفت و از طرف مظفر بن افطس حاكم آنجا به قضاوت گماشته شد.


==آثار==
==آثار==
۶۱٬۱۸۹

ویرایش