پرش به محتوا

الإلهيات من كتاب الشفاء: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'علامه حسن‌زاده' به 'علامه حسن‌زاده '
جز (جایگزینی متن - ']] ،' به ']]،')
جز (جایگزینی متن - 'علامه حسن‌زاده' به 'علامه حسن‌زاده ')
خط ۴۸: خط ۴۸:




كتاب، مشتمل بر يك مقدمه از علامه حسن‌زاده و ده مقاله به ترتيب هشت فصلى، چهار فصلى، ده فصلى، سه فصلى، نه فصلى، پنج فصلى، سه فصلى، هشت فصلى، هشت فصلى و پنج فصلى است. علامه [[حسن‌زاده آملی، حسن|حسن‌زاده آملى]]، در ذيل مقالات فوق، به ترتيب، صد و پنجاه و دو، هجده، چهل و شش، نود و نه، صد و دو، صد و شانزده، هفتاد و هفت، صد و سى و يك، صد و پنج و پنجاه و هفت تعليقه نگاشته است.
كتاب، مشتمل بر يك مقدمه از [[حسن‌‌زاده آملی، حسن|علامه حسن‌زاده]]  و ده مقاله به ترتيب هشت فصلى، چهار فصلى، ده فصلى، سه فصلى، نه فصلى، پنج فصلى، سه فصلى، هشت فصلى، هشت فصلى و پنج فصلى است. علامه [[حسن‌زاده آملی، حسن|حسن‌زاده آملى]]، در ذيل مقالات فوق، به ترتيب، صد و پنجاه و دو، هجده، چهل و شش، نود و نه، صد و دو، صد و شانزده، هفتاد و هفت، صد و سى و يك، صد و پنج و پنجاه و هفت تعليقه نگاشته است.


== گزارش محتوا ==
== گزارش محتوا ==




علامه حسن‌زاده، در مقدمه، از تدريس و تصحيح الهيات شفا و تعليقه زدن بر آن، سخن مى‌گويد و تعدادى از شروح و تعليقاتى را كه در طول زمان، علماى بزرگ، بر الهيات شفا نگاشته‌اند، نام مى‌برد و در ادامه، از ساير تعليقات خود بر كتب گوناگون ياد مى‌كند و...
[[حسن‌‌زاده آملی، حسن|علامه حسن‌زاده]] ، در مقدمه، از تدريس و تصحيح الهيات شفا و تعليقه زدن بر آن، سخن مى‌گويد و تعدادى از شروح و تعليقاتى را كه در طول زمان، علماى بزرگ، بر الهيات شفا نگاشته‌اند، نام مى‌برد و در ادامه، از ساير تعليقات خود بر كتب گوناگون ياد مى‌كند و...


در مقاله اول، از موضوع فلسفه اولى و منفعت و مرتبه و نام اين علم و اجمالى از آنچه در اين علم مورد بحث قرار مى‌گيرد و... سخن گفته مى‌شود.
در مقاله اول، از موضوع فلسفه اولى و منفعت و مرتبه و نام اين علم و اجمالى از آنچه در اين علم مورد بحث قرار مى‌گيرد و... سخن گفته مى‌شود.
خط ۷۸: خط ۷۸:




در آخر كتاب، فهرست موضوعات ذكر شده است. تعليقات علامه حسن‌زاده، بسيار كوتاه و غالبا در حد نيم يا يك سطر است و اكثريت قريب به اتفاق آنها، به زبان عربى و شمار بسيار اندكى، به زبان فارسى به‌صورت نظم و نثر مى‌باشد.
در آخر كتاب، فهرست موضوعات ذكر شده است. تعليقات [[حسن‌‌زاده آملی، حسن|علامه حسن‌زاده]] ، بسيار كوتاه و غالبا در حد نيم يا يك سطر است و اكثريت قريب به اتفاق آنها، به زبان عربى و شمار بسيار اندكى، به زبان فارسى به‌صورت نظم و نثر مى‌باشد.




۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش